Slika koja ti je najljepsa OTKRIVA da li ces IMATI VJECITU ljubav ili ces OSTATI USAMLJEN!

Slika koja ti je najljepsa OTKRIVA da li ces IMATI VJECITU ljubav ili ces OSTATI USAMLJEN!

23. lipnja 2022. 0 By Maja

SLIKA BROJ 1

Tebi je ljubav uvijek bila na prvom mjestu. Ti si osoba koja zivi za ljubav i koja za svoju ljubavnu srecu cini mnogo. Uvijek si znao da se moras boriti za ono sto ti je u zivotu bitno, a voljena osoba je sigurno najprece bice u tvom zivotu.

Mnogo volis svog partnera i ne dozvoljavas da se bilo ko petlja u vasu vezu.

Cuvas svoju ljubav, jer mnogo ti je bitno da u tvojoj vezi vlada sreca. Desavalo se je da problemi pocnu da se petljaju u vezu koja tebi znaci sve. Ipak, nikada nisi dozvolio da oni i vladaju tvojom vezom.
Za srecu koja ti je bitna ti se boris kao niko drugi. Pred tobom je ljubavna sreca, jer tebe ocekuju desavanja koja ce ti samo veliku srecu donijeti.
Sreca je ti je sa osobom koja je ukrala tvoje srce sudjena kao malo kome drugom.

U blizoj buducnosti ti ces sa svojim voljenim bicem uspjeti da ostvaris jedan veliki san.

Mnogi ce vam na toj sreci zavidjeti, ali vi cete biti samo sretni. Tebe ljubavna sreca nece napustiti, i nikada ti nece nanijeti bol. Mnogo toga ce se desavati, ali ljubav ce ostati i samo postajati sve jaca.
Tebi nikada nije bilo sudjeno da ostanes sam, jer ti ces na svojoj stranu uvijek imati ljubav koja ce ti u svemu biti velika podrska.

SLIKA BROJ 2

Ljubav nije uvijek bila na tvojoj strani, ali ti nisi nikada prestao da se nadas iskrenoj ljubavnoj sreci. Razocarenja jesu iza tebe, ali ona nisu mogla da uniste tvoju vjeru u veliku ljubav.

Uvijek si se nadao svojoj sreci, mada su ljubavna razocarenja dio tvog zivota.

U ljubav vjerujes, iskrenoj ljubavi se i nadas. Tebi nazalost nije velika ljubavna sreca sudjena. Iz nekih cudnih razloga ti neces uspjeti da pronadjes srecu kojoj se nadas.
Poznanstva ce se desavati, ali prava ljubav nece biti medju njima. Svaka osoba za koju budes smatrao da je ona “prava” donijeti ce ti razocarenja koja ce ti samo slomiti srce.

Mada si ti neko koje ljubav zasluzio, prava ljubav se nece desiti.

S vremenom ces se poceti miriti sa svojom sudbinom koja nece biti sretna u ljubavi. Ti ces ipak imati mnogo srece na drugim poljima svog zivota, pitanje je samo koliko ce ti to sve znaciti bez iskrene ljubavi na tvojoj strani. Iskrena ljubav tebi nije sudjena mada to nije posteno, sudbina ima svoje planove protiv kojih ne mozemo mnogo uciniti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2