U danima koji slede, glavnu ulogu ce IGRATI -Rakovima SRCE, Lavovima PONOS, Skorpijama INAT…

U danima koji slede, glavnu ulogu ce IGRATI -Rakovima SRCE, Lavovima PONOS, Skorpijama INAT…

24. lipnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Pred vama su dani vedrine i sve ce vam biti dosta lepo.Mozda u sustini nije tako, ali cete se radovati jer imate debeli razlog. Glavnu ulogu ce igrati vasa radost, jer vam se priblizava jedna osoba.

 

BIK

Ovih dana cete duboko da odahnete od svega sto vas je u prethodnim mucilo. Glavnu ulogu ce da igra vasa lezernost jer ste se oslobodili velikog tereta.Bili ste pod velikim pritiskom i pukom srecom ste ga se oslobodili.

 

BLIZANCI

Bili ste u teskoj situaciji, ali ste konacno sve prebrodili. Olaksanje ce igrati glavnu ulogu ovih dana u vasem zivotu. Vec ste svesni sta je sve bilo i koliko tesko, ali ste savladali. Vasa sreca je da ste se konacno vratili na staro.

 

RAK

Nesto ste postali preosetljivi i osecanja su vam pomesana. Glavnu ulogu ce ovih dana igrati vase srce i ono ce vas voditi od srece do tuge.Kao da cete upasti u neki vid nostalgije, pa ce se vratiti neke stare slike koje ce vas vracati u proslost.

 

LAV

Ako niste do sada mislili o svome ponosu, sada je pravo vreme. Mnogo vas je poneo, mogo i doneo i mnogo i odneo. Ako je do sada igrao glavnu ulogu u vasem zivotu, ovih dana ce morati  da  se pogazi, bar jednim delom.

 

DEVICA

Vreme je da se pokaze  sta je sa vama i sta je ono  sto vas  muci. Ovih dana cete imati jedan mali duel sa partnerom i vreme je da se konacno razrese sve vase rasprave.Ili cete biti  saglasni da nadjete neki kompromis, ili cete izgubiti sve.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2