Ovi zodijaci se NADAJU CUDU, ali NISU NI SVIJESNI koliko ce ih  SUDBINA IZNENADITI!

Ovi zodijaci se NADAJU CUDU, ali NISU NI SVIJESNI koliko ce ih SUDBINA IZNENADITI!

3. srpnja 2023. 0 By Maja

BIK

Vi ste bez dileme dobra dusa zodijaka koja uvijek vise cini za druge nego za sebe. Jako vam je bitno da su ljudi koje volite sretni, tek onda nastupa vasa sreca. Malo je zodijaka kao sto ste vi, ali sa svojim postupcima cesto sebi ne idete u korist. Mnogo se trudite da drugima bude bolje, kako ce biti vama o tome tek poslije razmisljate.

Naglite sa svojom dobrotom, ali vi ste takvi i niko i nista vas ne moze promjeniti. Mnogo toga vam ne ide onako kako ste imali u planu, ali vi se nadate da ce sreca jos da pokuca na vasa vrata.

Kao da imate osjecaj da ce se desiti nesto predivno sto ce vam pomoci da rijesite sve svoje probleme. Vas osjecaj vas ne vara, jer pred vama su desavanja koja mijenjaju sve.

Poslovna sreca mijenja sve, jer  pred vama su velike promjene koje ce vas  ostaviti bez teksta.

Vi ste uvijek znali da ce sreca pokucati na vasa vrata, ali sudbina ce vas ovaj put iznenaditi. Sa novcem kojeg cete dobiti vi cete psotici mnogo vise neg sto ste to i sami imali u planu.

Vama je sreca naklonjena kao nikada do sada , jer stize vam period u kojem za probleme  necete znati.

Vi ste tu srecu iskreno zasluzili, jer uvijek ste se vodili samo velikom dobrotom.  Vrijeme je da i vas sudbina nagradi za vasa dobra djela sa kojima se nikada niste hvalili. Vrijeme je za srecu koja ce u vas zivot donijeti samo radost i otjerati sve probleme.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2