DNEVNI HOROSKOP za 28.JUN: Utorak je pred nama, jedan znak moze da ocekuje neocekivano…

DNEVNI HOROSKOP za 28.JUN: Utorak je pred nama, jedan znak moze da ocekuje neocekivano…

27. lipnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Osecate  da nece biti bas lako, ali se necete ni vi predati lako.Sve do sada ste bili borac, pa necete ni sada posustati. Zelja vam je da ispunite cilj  ovoga dana i vreme je da se srede vase misli, i da se sabere snaga.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Ako volite posebne stvari , a nikad da vam se dese, desice se danas.Ovo ce biti dan kada se sreca vraca u vas zivot. Zbog prelepih stvari koje slede, vi cete biti srecnik dana. Tako cete i vi jednom u zivotu postati najsrecniji zodijak.

 

BLIZANCI

Ne znate sta se zbiva oko vas  i sta biste hteli.Vreme je da se  menjaju stvari, i da ste jasni u zeljama. Od vas se ocekuje da budete da nadjete svoje prioritete i da krenete jos danas za jednim.

 

RAK

Pretuzni ste, i opet po stoti put tuzni zbog jedne osobe. Sve sto radite, cinite za nju, i njoj u korist. Vreme je da shvatite da su sve vase teznje uzaludne. Jednostavno ne vidi, i nema razumevanja za vas.

 

LAV

Imacete osecaj da ste pravo ljuti na jednu osobu, ali vidite zasto!  Jedna osoba trpi od vas vasa hirovita raspolozenja, ali nece moci dugo. Nadjite razlog svojih  ljutnji i tek onda kada imate sta prigovoriti, mozete se ljutiti.

 

DEVICA

Imate jako posebnog partnera i to vide bas svi, samo ne i vi. Vreme je da vidite zasto ste slepi kod ociju, i sta je to stop ne vidite.  Ako je tako, mozda to nije ljubav, jer cim je ne uzvracvate, onda i ne osecate!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2