Ovi znaci su PRIMERI da mogu SVE sto HOCE, ali ih CEKAJU TESKE ODLUKE!

Ovi znaci su PRIMERI da mogu SVE sto HOCE, ali ih CEKAJU TESKE ODLUKE!

4. srpnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Hocete neke male promene, ali jos ne znate koje.Srce vam kuca za jedno  bice i jedino sto znate je da ga zelite u blizini. Zato cete morati da idete odredjenim koracima, kako biste dosli do njega.

 

BIK

Vi ste i plemeniti i dobri, ali reagujete ishitreno. Otresiti ste i uvek se izlanete pre, no sto bi vase srce pokazalo! Nemojte da se rese neke  stvari onako brzinski i ne razmisljajuci. Mogli biste mnogo zazaliti, a reci izgovorene, necete moci da vratite nazad.

 

BLIZANCI

Cinite nesto sto partner nikako da razume i ponasate se kao da to cinite namerno. Drzite mnogo do svojih uverenja i ne date za pravo, a cesto niste u pravu. Kako da pokazete partneru  da ste pogresili nesvesno?

 

RAK

Vi svakako nikada ne biste mogli da promenite svet, jer ste suvise dobri. Svetom obitava i dobrota, kao i mrznja, zavist i lukavstvo. No vi samo zadrzite svoju dobrotu za onog koga ce ona ocarati. Vase srce  je skromno.

 

LAV

Mogli biste mnogo, samo da hocete! A kada hocete nesto, i to i mozete! Zato uvek grabite za svojim ciljevima.Ne cekate da vam se ponudi nesto, nego samo idete  napred! Kakvi ste na poslovnom planu, takvi ste i na emotivnom.

 

DEVICA

Vredni ste ali suvise neaktivni, pa pokazite da cete biti. Sve dok budete isli takvim tempom, nista od zeljenog. Zato idite za onim sto zelite i probajte se biritru lavovski.Sreca vam nece sama doci, morate boriti i ciniti sve da je ostvarite.

Nstavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2