Ovim znacima sreca nije naklonjena jer njima je samo TUGA sudjena

Ovim znacima sreca nije naklonjena jer njima je samo TUGA sudjena

4. srpnja 2023. 0 By Maja

Pred ovim znacima je samo velika tuga. Njima ce sve da krene naopako jer sreca njima nece biti naklonjena. Sve ce da se promjeni, ali nazalost ne u njihovu korist. Pred njima su velike promjene koje ce im slomiti srce.

BIK

Vi ste zodijak velike duse koji se je uvijek borio za svoju veliku srecu. Ali vama ta sreca nije uvijek bila naklonjena jer vi ste zodijak koji mnogo cini , ali rezultati vas ne mogu oduseviti. Pred vama su promjene koje ce vam jos jednom dokazati da vama sreca nije sudjena. Naime trenutno se cinite sretnom osobom, jer na svojoj strani imate osobu koja vam znaci sve. Ali i sami znate da vas u zadnje vrijeme ljubavna sreca ne prati kako bi trebala sto bo vam naravno bilo samo od velike koristi.

Promejene i sami primjetite jer nista vise nije kakao treba. Uprkos svemu vi ne zelite da se pomirite sa desavanjima koja vam samo tugu donose. Vi zelite da se izborite za svoju ljubavnu srecu. Ta sreca vama nije naklonjena jer pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku tugu donijeti. Pred vama su promjene koje ce vam donijeti tugu kakvoj se ni sami niste mogli nadati. Vama ce u zivotu sve da krene onako kako ste nikad niste zeljeli, jer vas ocekuju promjene koje ce vam srusiti mnogo. Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti promjene kakvim se nikad niste mogli nadati.

Velika sreca nece biti na vasoj strani jer pred vama su desavanjakoja ce vam samo razocarenje  i tugu donijeti. Saznajete da vam voljena osoba nije bila vjerna sto ce vase dobro srce da slomi. Pred vama su promjene koje ce  vam jako tesko pasti jer pred vama su desavanja koja ce promjeniti sve.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2