Iza SVAKE KARTE  je napisana TVOJA SUDBINA!Izaberi jednu i ona ce ti ODATI SVOJE TAJNE vezane za TEBE!

Iza SVAKE KARTE je napisana TVOJA SUDBINA!Izaberi jednu i ona ce ti ODATI SVOJE TAJNE vezane za TEBE!

1. srpnja 2023. 0 By Maja

KARTA BROJ 1

Ti si osoba koja je mnogo truda ulozila u svoju srecu jer tebi u zivotu nista nije tesko palo kada je tvoja sreca u pitanju . Osoba si koja naravno ima svoje vrline i mane, ali i neko ko se bori da svaki dan bude bolji covjek.

Mnogo truda si ulagao u sve sto ti je bitno, jer ti si osoba koja zna da cijeni srecu, i koja zna da se za nju mora potruditi.

Ne ocekujes nikada da se desi cudo jer ti si uvijek mnogo cinio kako bi ti krenulo na bolje. Uz mnogo postenog rada i truda uvijek si znao da ces u zivotu nesto postici. Karta koju si izabrao otkriva da ces ti u svom zivotu postici jos mnogo vise nego sto si to imao u planu.

Ti si neko ko ce imati veliku srecu jer sve tvoje zelje ce da se ostvare.

Tvoj trud i tvoja velika vjera u sebe pruzit ce ti mogucnost da postignes sve sto si ikada zelio. Ti ces biti samo sretan i nikada neces uspjeti da tvoj uspjeh propadne, jer ti ces se za svoju srecu uprkos uspjehu uvijek dalje boriti. Sudjeno ti je da se obogatis i da budes samo sretan, ali tu srecu si iskreno zasluzio.

 

KARTA BROJ 2

Mnogo desavanja su iza tebe koja ti nisu lako pala. Ti si osoba koja  nije imala mnogo srece u svom zivotu, ali nikada ti nije palo na pamet da odustanes. Veliki trud ulazes u sve sto ti je bitno, jer ti si osoba koja zna sta zeli, ali i koja zna kako da dodje do toga.

Uvijek si bio samo zeljan srece, jer proslost je tebe naucila da ne zelis da zivis u tugi.

Karta koju si izabrao pokazuje na to da ti i trenutno mnogo patis, ali i da se nadas da ce sve da ti krene na bolje. Hoce, jer ono sto je napisano iza karte koju si izabrao moze samo velikoj sreci slutiti. Pred tobom su velike promjene koje ce ti u zivotu znaciti mnogo.

Ono sto je najbitnije jeste da ces ti posebno mnogo srece imati kada je novac u pitanju.

Velika sreca ce ti biti naklonjena, jer prd tobom je buducnost u kojoj ces biti samo sretan. Mnogo ces postici i niko sretniji od tebe nece biti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2