PRVA NEDELJA u julu ce biti NAJSRECNIJA za cak dva znaka zodijaka!

PRVA NEDELJA u julu ce biti NAJSRECNIJA za cak dva znaka zodijaka!

2. srpnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Pocetak meseca vam ne donosi nista posebno. Ipak cete da se osecate i lepo i prijatno. Pratice vas  pozitivna energija, a mozda bi se mogli upitati zbog koga je to i zasto!? Mozda jedan lik  bude uzrok!

 

BIK

Vreme je da krenete sa novim elanom i novom energijom. Ako ste do sada i dangubili, sada je vreme da pokazete da znate sta cinite. Novi  tempo i nova energija ucinice sve da vam krene kao sto ste zeleli.

 

BLIZANCI

Poceli ste da lencariite, cak vise nego ranije. Mozda biste morali da se pokrenete i pokazete sta biste zeleli. Jedan vas mali plan od pre, danas ce doci na red  i vreme je za akciju. Umesto sto lencarite, dizite se i krecite u akciju.

 

RAK

Ne znate kako da postignete sve obaveze, ali cete se truditi kao i uvek.Vi retko kada zakazete ali sada vas stize umor. Da biste odradili sve sto se od vas ocekuje, trebao bi vam valjn razlog da vam da energiju.

 

LAV

Niko ne zna sta ga ceka, a vi kao da znate da vas ocekuje pomirenje. Vase srce mora da zna  i da razmotri prvo da li imate sansu? Mozda  nece biti lose da preispitate svoju snagu i hrabrost, pa tek onda garantujete sebi da ce se desiti sto ste zamislili.

 

DEVICA

Ako mislite da mozete sve i da vam je sve dostupno, verujte da nije.Vase misli idu u smeru  koji vas vodi  na pogresnu stranu. Bolje je da se povucete dok nije bilo kasno.  Kasno ce biti kasnije, mozete samo sagledavati posledice.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2