Blizanci lose, Vodolija  zadovoljna, Bikovi u dugovima…

Blizanci lose, Vodolija zadovoljna, Bikovi u dugovima…

5. srpnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Morate se malo ubrzati i biti mnogo azurniji. Da biste imali vise, morate raditi mnogo vise. Ovako  ste umereni u svemu, pa i u radu, bar ovih dana.  Da ste bas zadovoljni parama, niste, moglo bi mnogo bolje!

 

BIK

Opet ste se upustili u dugove i neka nova zaduzivanja. Imate  prijatelja koji vas  uvek pomaze, ali ma koliko bio dobar, cini lose za vas.Cim racunate na njegovu pomoc, trosite vise nego mozete da zaradite.

 

BLIZANCI

Vode vas ljubav i pozrtvovanje i jako se radujete zbog toga. Dugo ste bili  pod uticajem jedne osobe, koja vas je uvela u dugove.Od  vas se ocekuje da budete  mnogo ozbiljniji jer ste finansijski  lose.Ne sme niko da vrsi uticaj na vas.

 

RAK

Ako nastavite tako kako ste poceli, vasa ce se zaloga i mala usteda da istopi  vrlo brzo. Sve ono sto ste ustedeli, polako trosite, ali je red da stopirate. Srecom, imacete za ove dane, a opet zahvaljujuci tome sto ste malo sakrivali cak i od sebe.

 

LAV

Vec ste jako  ponositi  i vreme je da  priznate da ste jos uvek mocni.Mada ste jako  mocni,  ipak se nemojte zamerati nikome, niti rasipati bas toliko.Bice dobro da povedete racuna o finansijama, jer trosite previse.

 

DEVICA

Slabi ste ovih dana i vreme je da se pokazete da  cete nekako prebroditi. Vase finansije ce biti jako  lose, i morate paziti svaki cent.Od vas  neko ocekuje da ga podrzite u necemu, a vi se bavite svojom  situacijom.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2