Evo ko ce u narednim danima IZGUBITI i POSAO  i LJUBAV!

Evo ko ce u narednim danima IZGUBITI i POSAO i LJUBAV!

5. srpnja 2023. 0 By Maja

LAV

Mnogo ste pokusavali u zasnje vrijeme da neke stvari dovedete na svoje mjesto. Ali to vam nije poslo za rukom. Osoba ste koja se uvijek bori za svoju srecu i koja nikada nece odustati, ali sretne zvijezde vam u danima koji su pred vama zaista nisu naklonjene.

Vi imate velike ideje i nastojite da ih ostvarite, ali sreca vama prosto nije naklonjena, jer sta god da pokusate, sve vam se vrati  na pogresan nacin.

U ljubavi vam ne ide onako kako ste zeljeli , ali jos uvijek se nadate da ce se sve okrenuti u boljem smijeru. U narednim danima vase nade se nece ostvariti, jer velika tuga vlada u vasem zivotu u danima koji su pred vama. Nazalost vasi planovi se nece ostvariti , i vi cete se samo sa velikom tugom morati suociti.

Na poslovnom polju dolazi do velikih desavanja, ali nista od toga vama nece ici u korist.

Vama na zalost slijedi otkaz sa vaseg radnog mjesta, jer vi cete napraviti jedan pogresan potez koji ce vas kostati vaseg posla. U narednim danima, ni sami necete znati sta da cinite i kome da se obratite, jer situacija ce biti i vise nego  teska. Vama sreca prosto nije sudjena u narednim danima, jer sve ce vam polaziti naopako.

Koliko god se vi trudili, sretne zvijezde ce vam okrenuti ledja, i nista vise nece biti isto.

Na polju ljubavi dolazi do desavanja koja ce vam slomiti srce. Imali ste velike nade da ce vam sve krenuti na bolje, ali naredni dani ce vam dokazati suprotno.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2