KARTA SRECE: Izaberi jednu i saznaj KADA CE SE OSTVARITI TVOJA NAJVECA ZELJA?

KARTA SRECE: Izaberi jednu i saznaj KADA CE SE OSTVARITI TVOJA NAJVECA ZELJA?

5. srpnja 2023. 0 By Lala

KARTA BROJ JEDAN:

Vi koji ste izabrali kartu broj jedan ste od onih koji  svoje zelje stavljaju u prvi plan. Vase zelje su velike, ponekad ih naglasavate, ali onu najvecu cuvate u sebi. Vasa najveca zelja je velika ljubav o kojoj mastate, i za koju zivite.

Ali vasa najveca zelja je zabranjena i tudja ljubav, zabranjeni grad cije utvrdjenje necete nikada porusiti.  Zaljubljeni ste u osobu koja pripada drugom, ali vam daje neke izvesne nade.  Vasa je ljubav velika i  luda, i svojom ludoscu zelite ici protiv celoga sveta. Ta osoba vam daje nadu i daje vam povoda, sitnim ukazivanjem malih paznji.

Ta sitna paznja vam godi, i daje vam slobodu da se nadate i ocekujete njegovu ljubav, koja pripada drugoj osobi. Ta druga osoba vam nikada nece dati ono sto je njeno, pa ce se protiv vas boriti svim silama i svim snagama, raspolozivim i neraspolozivim.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Onaj koji vam se svidja i kojeg volite, zbog vas bi napravio ludost, kao i vi zbog njega.Ali ta ludost  bi trajala kratko, samo dok vas osvoji kao celo vase bice. Bila bi to kratka avantura, van utvrdjenog grada, A vi biste  pristali i na te sitne mrve ljubavi.On bi se ipak vratio onoj kraj koje ima sve, a ima i sigurnost pre svega.

Sa vama bi se upustio u  rizik, koji ne bi bio vredan, a opet bi bio siguran.On ima sve, i ima nekog, a vi sa njim imate malo i gubite sve, jer nemate nikog i nista cem svoga ranjivog srca. Vasa zelja je rizicna i nece biti ostvarena.

 

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2