Kome ce ova SREDA, biti dan kada NASTUPAJU NAJVECE PROMENE, a kome NAJSRECNIJI DAN  IKADA?!

Kome ce ova SREDA, biti dan kada NASTUPAJU NAJVECE PROMENE, a kome NAJSRECNIJI DAN IKADA?!

5. srpnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Mozda je  vreme za neke korenite promene, a da niste  ni svesni. Vase ce reci da  ucine veliki prelaz, a da to necete ni osetiti.Vase srce kuca u smeru ljubavi  i ono sto resite, to vas niko nece povratiti, niti usporiti.

 

BIK

Svesni ste da vase srce kuca u smeru jednih toplih ociju, ali vas one ne gledaju.  Zato cete morati da prihvatite cinjenicno stanje. Tako je , kako je i tu nista ne mozete uciniti. Ma koliko ih vi gledali, one gledaju nekog drugoga.

 

BLIZANCI

Vec ste se  hteli  obratiti jednome lavu, ali vas on ignorise. Cak i na daljinu, on vas zeli zanemariti, ili se to on pravi samo kao da mu nije stalo. Mozda samo zeli da istrazi koliko ste vi uporni, i pazite kako se ponasate.

 

RAK

Ljubav je ono sto se nalazi u vesem   vidokrugu i sta je sfera vaseg interesovanja.Sve do sada niste ni znali sta se moze desiti, ali konacno vam krece odlicno. Sledi nesto lepo krajem dana, a to ce vas uciniti srecnikom dana.

 

LAV

Ako postoji sansa da se srede vase emocije, to cete morati uciniti jhos danas. Vrewme je da sve krene bas kako i treba, i da zamrseno klupko, pocnete razmotavati.  Misli vas vuku na jednu, a srce na drugu stranu.

 

DEVICA

Vec ste se sredili po pitanju  emocija i tacno znate i svoje zelje i svoje namere. Vreme je da se i vase zelje otvore pred jednom  vagom. Recite joj ono sto odavno sanjate vezano za nju. I da je volite i dugo i tajno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2