Jedan rak ce dobiti sve o cemu je sanjao, Devica besna, Skorpija ljubomorna…

Jedan rak ce dobiti sve o cemu je sanjao, Devica besna, Skorpija ljubomorna…

6. srpnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Niste ni primetili da ste partneru poceli da merite svaku rec. Vreme je da se srede  neke vase unutarnje emocije, jer ne mozete se tako ponasati. Vas partner cesto nije u pravu, ali ne mozete ga krivoiti za ono sto nije.

 

SKORPIJA

Volite  nekoga i stalno mislite o njemu, pa ste poceli da ga isledjuete. Jako ste  ljubomorni jer stalno mislite da vam ga neko ne preotme.  Budite smireni sto ste toga tice i on  vas voli suvise da bi nesto uradio.

 

STRELAC

Ne znate kuda da se okrenete i sta biste od svojih zelja.One bi mogle da  se sloze po velicini, i po mogucnostima. Gledajte sta je ono sto  sto bi za vas bilo povoljno. Nemojte leteti u oblacima zelja,  trazite da  koristite svaku sansu.

 

JARAC

Naivno cete  biti uvuceni u jednu  pricu, a to vam nimalo nece biti prijatno. Necete nista sto je nemoguce, a ono stose ne tice vas,  ne zelite ni da komentarisete.  Danas cete morati da date obrazlozenje jednoj osobi.

 

VODOLIJA

Nekako ste postali bliski sa jednom osobom,  a od nje cekate da vam  ukaze svoje poverenje.  Sada zelite  da vam pomogne oko jedne osobe koju zelite osvojiti. Shvatili ste da morate uciniti sve kako biste je osvojili, uz pomoc prijatelja.

 

RIBE

Do sada ste hteli  da se izmirite sa osobom do koje vam je stalo.Sve ste nesto pocinjali, davali signale ,pa ste se povlacili. Sada je vrteme da doprinesete i sami i da budete upoirni u svojim zeljama. Ono sto zelite, sledite i srcem i umom, i svom svojom snagom, bez povlacenja nazad.

Stranice: 1 2