Naredna tri dana, nekome ce se promeniti zivot, kako i kome?!

Naredna tri dana, nekome ce se promeniti zivot, kako i kome?!

6. srpnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Vec ste jako tuzni  i osecate da vas niko ne moze utesiti. Varate se jer ce se pojaviti jedan  lav koji ce zeleti  da mu budete sve.  Bas kako vam do sada niko  i nikada nije  bio  tako vazan. I on ce vam postati najvaznije bice na svetu.

 

SKORPIJA

Vasa sreca ce da  naglo procveta i da se osetite zivim. Od vas se ceka da postanete  verni  jednoj osobi koja ce vam biti  sve . Za vas tek pocinje jedan lep period, a ovi dani ce biti uvertira za najlepsi period vaseg zivota.

 

STRELAC

Od vas se ocekuje da pokazete da ste vredni  jedne vage  i ona ce vas prihvatiti za partnera. Oboje ste jake licnosti, i zelite da jedno kod drugoga zavredi paznje. Bice to lep spoj dve srodne duse, podjednake vazne.

 

JARAC

Narednih dana cete se baviti svojim obavezama, i vreme je da ih zavrsavate. Vase ce obaveze da  budu svedene na zavrsni polugodisnji nivo, kako biste otisli da odmarate.Od vas  zavisi i kada i gde, jer ste  naglasili da je vasa odluka!

 

VODOLIJA

Kuda biste sa sobom i sta biste zeleli od zivota?Vase srce kuca zbog jedne osobe i ona je i glavni smisao vaseg zivota. Sve dok je volite, ima nade da i vi budete voljeni i da vam se uzvrati svakoga dana.I ovih dana cete ocekivati takvu potvrdu.

 

RIBE

Ne znate sta se desava  sa vasom vezom, ali nesto ce se zamrsiti. Zelecete da se razmrse vase emotivne  nedoumice. Ovih dana ce vam se same nametnuti, a da necete biti svesni razloga zasto?

Stranice: 1 2