U narednim danima Devicama nova ljubav, Ribe ce doneti odluku koja menja sve…

U narednim danima Devicama nova ljubav, Ribe ce doneti odluku koja menja sve…

6. srpnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da zablistate u punome sjaju i da srede vase misli. Ono sto zelite prenecete jednoj osobi do koje vam je stalo. Kada joj otvorite srce, ona ce vas  rado prihvatiti znajuci da postoji neko ko je voli.

 

BIK

Imate velike obaveze koje cekaju i zelite da se sto pre srede. Niste voljni  sto ste ih toliko nagomilali, i sada ne mozete da otaljavate sve.Moracete sebi  da napravite bolji plan kako biste mogli odvojiti vremena i za sebe, i svoja osecanja.

 

BLIZANCI

Vec unapred znate sta sve imate  da uradite i sta ne moze niko umesto vas.Odluka koju morate  doneti samo je do vas i ni koga drugoga. Morate dobro razmisliti sta cete  i sta je ono sto vi zelite.

 

RAK

Vama se narednih dana spremaju neki gosti koje bas dugo niste videli. Bice to na vase veliko iznenadjenje, i na vasu ogromnu radost. Taman da pokrenete teme koje vas vuku ka jednoj osobi, koja vam se jako svidja.

 

LAV

Mnogo cete raditi i necete ni primetiti kada dan prodje. Nesto vam se zakomplikovalo, pa cete morati da budete ubrzani i da sredite sve.  Jedan kolega ce se uzvuci, pa ce morati i njegov deo posla da obavljate vi.

 

DEVICA

Sledi vam nova ljubav koja ce planuti u momentu.  Bas kako ce naglo da plane, tako ce vas i poneti jedno drugome. Verujte da ce ovo biti dani ljubavi, koja ce vas nositi kao plima. Necete joj moci odoleti, i nosice vas.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2