Ljubav Bika nekome radost, Vodolije-Vagi iznenadjenje,Skorpije-Raku razocarenje…

Ljubav Bika nekome radost, Vodolije-Vagi iznenadjenje,Skorpije-Raku razocarenje…

14. srpnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Nadate se da ce vas bar u narednim danima krenuti. Zato se nadate da nekome pokazete da ste zaljubljeni  i stalno  zamisljate neke  lepe trenutke u kojima cete imati sansu. Ono sto je u srcu poklazite na delu.

 

BIK

Morate se konacno probuditi i zamisliti sta cete dalje.  Pred vama su dani odluke u kojima sad ili nikada, morate nastupiti. Pokazite sta cinite i sta biste vi, pa tek onda neka se izjasne oni od kojih zavise vase odluke.

 

BLIZANCI

Vreme je da se izjasnite i dozvolite partneru da se izjasni.Do sada ste vi bili na prvome mestu, a sada vise ne mozete.Ili dajte za pravo partneru, ili ce sam da odluci da vise ne zeli da bude u takvoj vezi.Pazite da ne zazalite.

 

RAK

Za vas nista novo jer opet sledi razocarenje.  Vasa ljubav prema jednoj skorpiji je ogromna i vreme je da  sagledate vasu vezu. Ono sto ce vam reci, bacice vas u ponor, i njena ljubav ce biti razocarenje za vas. Cucete da vas ne voli vise.

 

LAV

Ljubav jednoga bika za vas ce biti na veliku radost. Tako cete imati razloga da se radujete beskonacno. Bas kao i osecanja koja gajite jedno za drugo, beskonacno su velika i duboka.Mozda biste mogli planirati nesto vise.

 

DEVICA

Narednih dana zelite da sredite stanje svoje veze. Za sada je nedefinisano, i vi biste da znate na cemu ste sa partnerom. Resite svoje strahove da ne vodi  nekom velikom ocekivanju, i zato neka se i partner izjasni.

Nastavak na sledecoj strani..

Stranice: 1 2