Do kraja meseca neki znaci ce imati veliku srecu, dok ce neki morati da se suoce sa razocarenjem

Do kraja meseca neki znaci ce imati veliku srecu, dok ce neki morati da se suoce sa razocarenjem

15. srpnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Ako niste zadovoljni do sada, ne znaci da necete biti u danima pred vama.Vreme je da budete verni  svojim zeljama i da ne odustajete od jedne osobe. Jako vam je stalo da vase srce bude ostvareno u toj ljubavi.

 

BIK

Vi ste odlucni u svojim   nastojanjima da sredite svoj zivot. Vreme je za nove strane i nova desavanja koja ce vas pratiti . Od vas se ocekuje da budete  kao i do sada istrajni, ali morate biti i vredni.

 

BLIZANCI

Vase srce kuca  udruzeno sa srcem jednoga raka. Vi cete se osecati udruzeno u ljubavi i vreme je da pokazete  da znate sta vam je ciniti. Bice to ljubav koja ce vas  povuci ka velikom koraku da pocnete razmisljati srcem.

 

RAK

Do kraja meseca vam slede sreca i vreme ljubavi.Odavno necete biti tako srecni, jer cete se zaljubiti. Vasu ce srecu svi da vide i vreme je da se ona i dalje zadrzi u vasem srcu i vasem okruzenju.

 

LAV

Morate da mislite pozitivno, a ne onako kako ste i bili poceli. Bili ste puni negativne energije a ona vas je vodila ka losim stvarima. Konacno cete moci da odahnete i srcem i dusom.Vase raspolozenje ce vam popraviti jedan jarac.

 

DEVICA

Vasa situacija ce se znatno popraviti, mada vam nece doneti trajnije resenje. Vreme je da pokazete da znate sta se zbiva, i sta biste mogli da ucinite.Makar samo malo da bude bolje, i da probate da odrzite bar malo poboljsanje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2