Evo koliko SRECE ce imati SVAKI znak na polju finansija u narednih MESEC DANA!

Evo koliko SRECE ce imati SVAKI znak na polju finansija u narednih MESEC DANA!

15. srpnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je za nove stvari za nove korake. Mada ste dokazali da ste sposobni da budete uspesni, zelite novi zadatak.  U vama kuca takmicarski duh i vreme je da pokazete da ste najbolji.Zbog finansija ce vam zavideti.

 

BIK

Moracete da  se trgnete ili tek probudite iz svoga dubokog sna. Vreme je novac, a vi ste na pretek savremenom, a novcem na izmaku svake nade da cete ga imati. Morate pokazati da znate da vladate situacijom, jer mozete, ali ste lenji.

 

BLIZANCI

Niste ni vi bas toliko vredni, koliko ste sposobni.Jednom recju ste snalazljivi i tako se krpite. Vase finansije u globalu, nisu tako lose, ali  imacetre velike izdatke narednih dana.Zato cete kao i uvek, biti oprezni sa parama.

 

RAK

Uvek ste mukotrpno radili, i sebi niste ostavljali mnogo.Zeleli ste da doprinesete svojoj porodici, i niste se stedeli. Ovaj mesec cete se krpiti i krpariti finansijski, jer ste trenutno i losoj finansijskoj situaciji.

 

LAV

Vi radite mnogo, a tradicete jos vise, jer cete imati motiv. Pokrenuce vas veliki osecaj zaljubljenosti i nista vam nece buti tesko. Mozda biste morali da malo stedite za naredne dane. Savet, oprezno sa novcem! Suvise lako ga trosite a ne znate da li ce biti nadoknade.

 

DEVICA

Koko bi stari rekli, vi dajete u razne besposlice! Kupujete  i nuzno, ali i bespotrebno, pa cete morati malo da odvojite na stranu. Mada radite dosta, ipak biste morali da odvojite na stranu  za planirani odmor.Savet, ne rasipajte se kao da nece nestati!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2