Izaberi mandalu i dobices zivotnu PORUKU do KRAJA 2022!

Izaberi mandalu i dobices zivotnu PORUKU do KRAJA 2022!

23. srpnja 2022. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI MANDALU BROJ 1

Vi koji  ste izabrali mandalu, pod rednim brojem jedan, imate veliku zelju.

Ta velika zelja u sebi sadrzi pregst onih sitnih zelja i zeljica. Zato se sve one pretocile u ovu jednu, ogromnu, vrlo tesko ostvarljivu, za druge, ne za vas!bar za vas.Ili obzirom na vase situacije, vase okolnosti i ono sto vi cinite.

Ta velika zelja je nesto ogromno, jednom recju sve!

Vi ste neko ko zeli najbolje, ko zeli najlepse i najvise. Nikada se ne zadovoljavate lepim stvarima, niti onim osrednjim i zadovoljavajucim.Vi ste neko ko zeli ili nista ili sve.

Kod vas nema sredine, nema  cekanja i zategnutih situacija. Vi ste neko ko zna i sta hoce i koliko moze, mada nekada niste toliko jaki, koliko mislite da jeste. Imate celicnu volju i ona je jaca od svih prepreka, pa i od vas samih.

Pred onim sto zelite, idete i izlazite smelo, sa namerom koja je uvek otvorena, glasna i jasna. Kod vas nema dilema i nema zablude, mada cesto , kao i drugi zapadate u neke bezizlazne situacije. U odnosu na druge, razlika je u tome sto za vas nema bezizlazne situacije.

Vi probleme ne bacate pod tepih i glavu ne zabijate u pesak, cekajuci da se rese sami od sebe. Sve probleme resavate na licu mesta, pa kako bude. Jedina vasa mana u svemu je sto ste napresiti, ili crci ili resiti sto vas muci!

Morate malo popustiti zbog zdravlja!

Vasa najveca mana je ljubomora na druge, i to i govori izbor vase mandale.  Na njoj preovladava zuta boja kao simbol ljubomore koju gajite  prema svima i svemu. Vasa ljubomora nije iz mrznje, niti iz pakosti, lukavstva.

Ona je deo vaseg bica, i sastavni deo vaseg takmicarskog duha. Takvi ste, i zelite sve sto je lepo kod drugih, da i sami imate i da stvorite.   Savet -poruka do kraja tekuce godine jeste da malo povedete racuna o sebi, o sitnim radostima koje zivot znace…

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2