Nedelja pred nama, nekome novi pocetak, DAN ZA PAMCENJE!

Nedelja pred nama, nekome novi pocetak, DAN ZA PAMCENJE!

23. srpnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vec ste krenuli u rundu osvajanja necijeg srca. Nije vam bitno da li cete uspeti, ali vam je bitno da necete odustati, jer ste se zakleli sebi.Vreme je za vasu upornost, i vi se morate izboriti za zrno svoje srece.

 

BIK

Mnogo ste rastrzani poslednjih dana onim sto se desava.Mada se nista ne odnosi na vas licno, vreme je da sudelujete u tome. Mozda ne biste trebali da se tako brinete, ali vas ipak sve to dodiruje.  Suvis ste optereceni i osetljivi.

 

BLIZANCI

Vase misli putuju  da se okrenu  od proslosti i sretnu sa lepom buducnosti.  Sreca vam je konacno samo jedna jedina, kao da je sama na svetu. Ova nedelja ce biti deo vase srece, i za vas najlepsi dan, onaj za pomcenje!

 

RAK

Ne mogu da vas prepoznaju kako se menjate!Niko i ne mora da pita za razlog, jasno je kao dan. Samo jedna osoba je mogla da menja vase cvrste stavove koje ste gradili. Vreme je da se okrenete ka njoj jer vam je centar sveta!

 

LAV

Niko ne zna kuda ga nosi bas ovaj dan, ali vi znate. Krenuli ste u susret jednoj vagi koja vas voli.Ona vam salje poglede, a njeni prijatelji vam donose poruke.Nema vise igrarija na daljinu. Vreme je da suocite srca.

 

DEVICA

Odavno se trudite da zapamtite neke odredjene stvari, ali vam promicu.Mada vas je dugo neko drzao na odstojanju, i njegove kocnice ce da popuste.Danas cete imati susret koji vas vodi  ka sreci i nezaboravnom danu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2