Izaberi kupida i saznaj kakvu ljubavnu srecu ti donosi?Je li nova ljubav na pomolu?

Izaberi kupida i saznaj kakvu ljubavnu srecu ti donosi?Je li nova ljubav na pomolu?

25. srpnja 2022. 0 By Lala

Sta je ono sto vam ova slika porucuje, stvarno stanje  vasih nada i zelja, ili nesto novo sto tek treba docI? Vreme je da dobro sagledate svoju srecu, svoju emotivnu vezu i vidite da li znate cemu vas vodi vasa emotoivna situacija.

Jesu li vase nade na pocetku ili ih je vreme da usmerite napred ili nazad? U kakvom su stanju vase zelje i sta vam porucuje ovaj mali kupid i na sta vas upozorava?  Zelte li da se zaustavite sa svojim nadanjima i mozete li da prihvatite stvarno stanje svojih nada koje su uzaludne?

Jeste li u pokusaju da ostvarite svoje nade i snove, vec sada umorni i na ivici snage?

Upozorava li vas vase nezno srce da je nemocno i da se predaje? Da mora da se preda jer  oseca da vise nije doraslo svojim nadama i snovima, i svojim zeljama koje se nikada nece ostvariti!

Izaberi jednog kupida i saznaj sta vas ceka i sta morate, sta vam sledi i cega se trebate i pridrzavati, isto koliko i cuvati!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

AKO STE IZABRALI SLIKU KUPIDA BROJ 1

Vi koji ste izabrali sliku kupida pod rednim brojem jedan, zna se da morate da ucinite sve.

Vi ste tek na pocetku necega sto moze da se ostvari i da se iz toga izrodii lepa ljubav i dobra veza. Vreme je samo da budete ozbiljni i odlucni, da budete istrajni i cvrsti. Nemojte da popustate, da se predate i da stanete na prvim zabranama.

Predjite sve prepreke kao da ih i ne vidite i kao da nikada nisu ni postojale. Samo tako cete da nesto u pocetku, usmerite da raste i da se razvija kao sto se razvija cvet.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2