Bik nece moci OPROSTITI,Raku se ostvaruje VELIKA ZELJA,a evo zasto blago Vagama…

Bik nece moci OPROSTITI,Raku se ostvaruje VELIKA ZELJA,a evo zasto blago Vagama…

26. srpnja 2023. 0 By Maja

BIK

Vi ste uvijek vazili za zodijaka koji je sve cinio za veliku ljubavnu srecu. Mnogo truda ste ulagali kako bi vam krenulo na bolje, ali nikada se niste morali suociti sa problemima kao sto to cinite sada. U vasoj vezi se je mnogo toga promjenilo.

Nista  nije kao prije, jer vasa veza nije ista i vi ste svijesni toga. Uprkos svom vasem zalaganju i pokusajima da spasite vasu vezu, vas partner mnogo toga cini iza vasih ledja.

Jedna druga osoba je usla u vasu vezu, i nista vise nece biti isto. Gorku istinu cete uskoro saznati, jer pred vama je jedan period u kojem vam nece biti lako.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Osoba koju volite najvise, najvise ce vam  srce slomiti.

Dolazi vam jedan period u kojem cete morati da se suocite sa cinjenicim da vas partner prema vama nije imao ista osjecanja kao vi prema njemu.

Vi ste voljeli iskreno, ali vas partner nije. Nema sumnje u to da vas partner voli, ali ne onoliko koliko vi njega.

Greske koje je pravio skupo ce ga kostati, jer vas partner ce se mnogo pokajati ali vi necete moci oprostiti. Sve ce ciniti kako bi vas vratio nazad u svoj zivot, ali vi cete ovaj put misliti na sebe, i necete dozvoliti da se bilo ko ikada vise igra sa vasim osjecanjima.

 

RAK

U vasoj vezi mnogo toga se je desavalo sto i nije bilo onako kako ste zamisljali. Ipak uvijek ste imali snage i zelje da se izborite za osobu koju volite.

Mnogo vam znaci da sa voljenim bicem uvijek iskreno razgovarate, mozda je to i kljuc vase uspjesne veze koja traje dugo.

Ipak promjene koje su nastupile mnogo su na vas utjecale. Vi niste zeljeli da odustanete od voljenog bica, ali pocele su da vas muce sumnje da li bi i vas partner isto ucinio za vas. Pred vama je jedan period koji ce sve te sumnje da unisti jer voljena osoba vam dokazuje koliko joj znacite.

Uskoro ce vas partner da vam ispuni jednu zivotnu zelju kao znak ljubavi i kao znak postovanja prema vama.

Vas partner verlo dobro zna sta sve cinite za vasu vezu, i sigurno je da bi i on isto tako sve ucinio za vas.  Mnogo ste voljeni i u to nikada nemojte da sumjnjate. Mozda vas partner ne pokazuje emocije kao vi, ali iskrena je njegova ljubav prema vama bila i ostala.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2