Izaberi SLIKU koja te najvise PRIVLACI! Biraj pazljivo jer JEDNA ti ubrzo sluti RASKID sa VOLJENOM OSOBOM!

Izaberi SLIKU koja te najvise PRIVLACI! Biraj pazljivo jer JEDNA ti ubrzo sluti RASKID sa VOLJENOM OSOBOM!

26. srpnja 2022. 0 By Maja

SLIKA BROJ 2

Izabrao si sat i cvijet. Ta slika je simbol necega lijepog cemu se uskoro blizi kraj. Tvoja ljubavna sreca je tebi nesto jako vazno, ali istovremeno si i neko ko mnogo kontrolise voljenu osobu. Mnogo ljubomore vlada u tebi, mada za to nemas nikakvog razloga.

Tvoj partner te voli, ali ti sumnjas u njegovu ljubav, i te sumnje ti ne daju mira.

Razgovore izbjegavas mada tvoj partner cini sve kako bi ti dokazao koliko mu znacis. Ti to ne zelis da cujes, jer zli jezici su uradili dobar posao. Umjesto da vjerujes svom partneru , ti vjerujes ljudima koji su ljubomorni na vasu vezu.

Ali vrlo brzo tvoj partner donosi jednu odluku koja ce ti slomiti srce. Gdje nema povjerenja, nema ni iskrene ljubavi.

Tvoj partner ce to shvatiti i zauvijek ti ledja okrenuti. Vrijeme prolazi a nista se ne mijenja, a tvoj partner zeli srecu i dosta mu je nesuglasica i nepovjerenja. Tezak period je pre tobom.

 

SLIKA BROJ 3

Osoba si koja je u svom zivotu mnoog bola vidjela. Mnogo si emotivna osoba koja nikada nije preboljela jednu osobu iz proslosti. Mnogo ste se voljeli ali sudbina je imala drugacije palnove i svako je krenuo svojim putem.

To sto su se vasi putevi razisli, ne znaci da si ti tu osobu ikada preboljeo. Cesto pomislis sta bi bilo da ste ostali zajedno, i da li bi tvoj zivot bio sretniji.

Uskoro cete da se sretnete. Mada ste oboje u vezi, necete moci da sakrijete svoje emocije. Isitna je da necete odmah  zapoceti novu ljubavnu vezu, ali vas susret ce  biti samo pocetak. Vrijeme ipak ne lijeci rane koje iskrena ljubav ostavi iza sebe. Vi cete svoju zajednicku srecu jos da pronadjete.

Stranice: 1 2