Ovim znacima sledi PERIOD OSTVARENJA- emocije ce im biti naglasene!

Ovim znacima sledi PERIOD OSTVARENJA- emocije ce im biti naglasene!

29. srpnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Za vas ce naredni dani da donesu neke sitne radosti. Vreme je da ozbiljno razmislite sta zelite dalje i kuda vodi vasa ermotivna veza. Mozda biste mogli da zamislite da vas  partner predlozi neki veci i ozbiljniji korak.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Nije bitno sta imate i koliko ste bogati, ali ostanite uvek tako dobri. Takvog vas voli vas partner i takvog vas zeli i da ostanete. Upravo vas je zavoleo kroz vasu dobrotu i neka dobrota nastavi da traje, kao ono sto vas je vezalo.

 

BLIZANCI

Uvek se radujete  da budete uporni i jaki i da istrajete  u svemu. Vase srce  voli da bude  otvoreno za sve, pa kako god bude. Idite za onim ko vam je sreca  i ne osvrcite se na druge. Samo sto zeli neka bude vase.

 

RAK

Mozda sada imate sansu novoga pocetka  i nove sanse. Neko vam  zeli  da pokloni srce a vi se nwmojte plasiti.Sami sebi dajte priliku da volitei da budete voljeni. Verujte da vas   neko voli i nikad se ne zna kada ce sreca da  zakuca.

 

LAV

Vreme je za novu ljubav i da se srede vase dileme i vase nedoumice. Mozda biste mogli da pokazete da se  znate snaci i da osecate sta biste voleli.Jedan bik vas voli  i vreme je da se zauvek spojite u neraskidivoj vezi.

 

DEVICA

Od vas se ocekuje da budete i dalje uporni i da znate svoje mesto.  Morate znati sa kime vam je mesto i uz koga, a to je svakako vasa sudbina u jednome raku.On vas jako voli i zeli da se udruzi u svemu sa vama, pa i celom zivotu.

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2