HOROSKOP  za  TRI NAREDNA DANA:   Ovnu ce biti SUPER, Biku sledi BORBA,a nekoga ceka RASKID!

HOROSKOP za TRI NAREDNA DANA: Ovnu ce biti SUPER, Biku sledi BORBA,a nekoga ceka RASKID!

28. srpnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Dragi ovnovi, naredna tri dana vas neocekuje nista veliko ali ce vam biti posebno lijepo. Sa svojim partnerom ste vec dogovorili izlet u prirodu i u krugu najblizih bice vam super.Uzivajte!

 

BIK

Dragi bikovi ,vama kao i obicno predstoji borba  za sopstveni interes a vezan za neki poslovni poduhvat. Sve zavisi od vas. Ako ulozite maksimum sebe pocev od energije i volje, onda vam trud nece izostati. Bicete vise nego zadovoljni.

BLIZANAC

Dragi blizanci, i sledeca tri dana bicete u drustvu onih koje volite. Sa njima provodite svo vrijeme boreci se da nadoknadite izgubljeno vrijeme koje ste proveli bez njih. Iako su okolnosti takve da opet dugo necete biti zajedno nemojte tugovati. Kada se sledeci put vratite bicete srecni.

RAK

Dragi rakovi, tiho ,sporo i sigurno u naredna tri dana. Jeste spori ali znate cilj pa vam je uspjeh zagarantovan u svemu sto ste naumili. Samo tako i ne brinite.

LAV

Dragi lavovi, dok drugi misle da ste pospani i zamisljeni vi budno posmatrate oko sebe i smisljate plan. Takodje za naredna tri dana imate za cilj da prigrabite radno mjesto od jednoga jarca koji napusta teren. Za vas iznenadjenje. Stari kolega odlazi zadovoljan u mirovinu a vi stupate na njegovo  mjesto.

DEVICA

Drage device,blago onima koji su sa vama naredna tri dana. Bice lijepo njima a lijepo i vama. Vi uvijek znate sta bi a vasem krugu prijatelja i saradnikaje potrebno samo da ste tu. Na vama je da budete tu za savjete i uputstva a na njima da sa voljom to odrade.

Bez bune i rasprave kod vas se sve zna kako i ko sta radi i ono koliko se od koga ocekuje.

Nsatavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2