PETAK ce biti NAJSRECNIJI ovom znaku zodijaka!

PETAK ce biti NAJSRECNIJI ovom znaku zodijaka!

28. srpnja 2022. 0 By Lala

OVAN:

Dan pred vama donece brojna resenja, ali vam ona nece odgovarati. Bice da nisu po vasoj meri.Vi volite da se pokazete da ste glavni u svemu i da se sve vase mora podrzati.Zato ce vam biti krivo zbog  onoga sto morate prihvatiti.

 

BIK:

Dan pred vama bice   dan za vase duboko razmisljanje. Vreme je da se duboko zamislite i sebi pojasnite sta hocete. Da odredite svoje ciljeve i da ih usmerite u jednom pravcu. A vas prioritet za kojim cete ici, bice jos danas jedna osoba.

 

BLIZANCI:

Vasa osecanja ce biti jako lepa i usmerena jednoj vagi.Do sada ste gledali na sve strane, a sada samo u njenom pravcu. Vreme je da se srede vase misli i da znate  da cete uciniti sve za nju. Od ovog dana pocinje vasa akcija udvaranja.

 

RAK:

Vase emocije ce biti ono sto ce vas terati ka jednom lavu, a ponos, ono sto ce vas kociti. Mada se trudite da ga odbacite, nikako to i da uspete.Vase srce kuca zarom ljubavi, ali ce vas ponos spreciti da to i pokazete.Vec vas je povredio, i znate da ce ovaj vas potez da shvati kao da ga molite.

 

LAV:

Veza sa jednim rakom je propala, ali vasom greskom. Povredili ste ga kao nikada, a i dalje vas voli. Da se mirite, rado biste zeleli, ali ste suvise ponosni. I tako cete zrtvovati ljubav za radi ponosa! Danas imate sansu da zgazite ponos!

 

DEVICA:

Vreme je za vase korake i imate sansu da ih ucinite. Vasa ce ljubav da bude   jedino sto ima smisla i zato idite za njime. Vreme je za razloge koji vas dovode jednoj osobi, i pokazite ih. Vas smisao za humor, mora da nadvlada vasu nervozu.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2