Dolazi vreme cuda, a nekome se ZIVOT MENJA IZ KORENA iako nije bio spreman na to!

Dolazi vreme cuda, a nekome se ZIVOT MENJA IZ KORENA iako nije bio spreman na to!

29. srpnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Znate sta morate i sta vas ceka, mada biste rado i nesto lepse. Ipak cete ici za obavezama, a posle njih kako bude. Valda ce se naci koji sat i za vase srce i vasu voljenu osobu.I ako ne, ona ce vas potpuno razumeti, kao i vi nju.

BIK

Bili ste izgubili veru u sebe, i nadu da ce nesto da se menja. Sada polako dolazite sebi i uvereni ste da se vase srce polako usmerava dalje.Konacno vam slede bolji dani, pa cete i vi biti mnogo sigurniji. Radost vam ide u susret.

 

BLIZANCI

Kao da ste do sada bili u senci i zivot gledali kroz zavesu.  Konacno cete shvatiti da ste bili u zabludi i gresili tolike dane i toliko puta. Zato cete napraviti pravi sudbinski preokret u celom svome zivotu.A sta, sami cete odluciti!

 

RAK

Za vas nisu potrebni  veliki pokloni, vec ste srecni u svome srcu. Vas raduju sitnice i one su dovoljne da budete srecni. Upravo cete imati priliku da  osetite da ste voljeni i da vam neko ukazuje paznju.Bice to na vasu radost.

 

LAV

Ako budete slusali druge, kao do sada, slabo cete biti srecni. Vi ste pod velikim uticajem jedne vama bliske osobe. Plasite se da joj protivrecite, i niste svesni sta vas ako tako nastavite. Vasa ce snaga biti u vasem srcu, tu je ljubav i idite za njom.

 

DEVICA

Vec pocinjete da prigovarate partneru, a tek cete mu prigovoriti. Sto se toga tice, imate i zasto, pa nemojte odustati. Zna on gde gresi, ali se pravi da ne stizu vase poruke do njega. Ovih dana ce morati da prihvati sve, hteo ili ne hteo!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2