Dolazi vreme cuda, a nekome se ZIVOT MENJA IZ KORENA iako nije bio spreman na to!

Dolazi vreme cuda, a nekome se ZIVOT MENJA IZ KORENA iako nije bio spreman na to!

29. srpnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Imate puno pravo da se ljutite na neke osobe, ali vam je ipak zao. Posebno sto ce ispastati ona osoba koja je najmanje kriva za sve. Zato se usmerite  jednim pravcem i ukazite na ono sto vas vredja i boli.

 

SKORPIJA

Vas zivot ce krenuti u drugom smeru i bilo je i vreme da krene. Konacno cete shvatiti istinu koju je partner krio od vas. Bili ste mu lak plen, dok ste vi voleli dusom i srcem! Mada ce istina gorko boleti, vazno je da ste je otkrili.

 

STRELAC

Vase misli i vase srce zeli da se predstave kao zainteresovani za jednu osobu.Vec je primetila da je volite i da ste satkani od zelje da budete deo njenog zivota. Vreme je da se srede i vase  misli, i vase zelje.  Krenite u susret onoj koja vam se dopada.

 

JARAC

Vec imate nacin kako da se ponasate u kojoj situaciji, ali sada cete se pogubiti. Partner ce vas prevariti da ide na put, a otici ce sa nekim drugim. Zasto vas laze, i sta smera, morate tacno da znate. Zato budite odlucni i istrajni!

 

VODOLIJA

Srce vam kuca u miru, jer ste zaljubljeni u onog ko je u vas. Bili ste sumnjicavi i vreme je da pokazete da ste sada ubedjeni da je vasa ljubav obostrana.Konacno ce se i vama desi i sreca, a dugo ste je i sanjali kao i mnogi.

 

RIBE

Vreme je da prihvatite istinu i krenete dalje u zivot. Ono sto vas je slomilo, dalo vam je novu jacinu, i sada krecete u novo sutra. Jos ovih dana cete imati sudbonosan susret koji ce vam vratiti veru u ljubav.

 

Stranice: 1 2