Izaberi BUBAMARU i saznaj KOLIKO SRECE ce te pratiti do kraja leta!

Izaberi BUBAMARU i saznaj KOLIKO SRECE ce te pratiti do kraja leta!

29. srpnja 2022. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI BUBAMARU BROJ 2

Vi koji ste izabrali bubamaru pod redenim brojem dva, zelite da budete  i dalje, kao sto se i sada. Vasa bubamara je stabilna, a to znaci da cvrsto stojite na zemlji.

Ne plasite se narednih dana,  ne plasite se da je vasa sreca zakazala ili da ce nestati. Sve sto ste zeleli, bice tu pred vama da se potrudite, i da se izborite.

Ako se budete drzali i razumno i mudro, sve ce da bude na nivou, i vi se mozete radovati. Verujte da cete do kraja leta imati dve mogucnosti, a izbor je uvek vas.

Vase je misljenje je li bolje da ste srecni prejako, samo jedan period? Ili druga mogucnost, da je vasa sreca i vase zadovoljstvo lepo i normalno, osrednje, a trajno?

Od vas zavisi kako cete se postaviti i sta se ubraja u vase vrednosti.

AKO STE IZABRALI BUBAMARU BROJ 3

Vi koji ste izabrali bubamaru pod rednim brojem tri, jasno da vas ocekuje neko veliko iznenadjenje. Nece  to biti samo emotivne prirode, ali hoce onako u celini.

Vas zivot ce poceti da se sprema i da se odredjuje prema nekim drugim vrednostima i licnim osobinama.Vi ste takmicarskog duha i on ce i obeleziti vase vreme do kraja leta. Vasa bubamara je zute boje sto ce da obelezi neciju ljubomoru i neciju borbu za svoj status, za licni uspeh i uspeh u ljubavi.

Vasa radost ce biti to sto ce vam zeleti mnogi, a vi cete se boriti samo za jednu jedinu osobu.Radicete kako biste pokazali da ste uspesni u svemu, i da tako i zavredjujete ljubav jedne osobe.I njegovu ljubomoru da vas deli sa nekim.

Stranice: 1 2