KRAJ godine OVIM znakovima donosi SREĆU U NOVCU I LJUBAVI

KRAJ godine OVIM znakovima donosi SREĆU U NOVCU I LJUBAVI

29. srpnja 2022. 0 By Lala

VAGA

 

Jako brzo ce za Vas znak pocete jako zanimljiv period koji ce potrajati do kraja ove godine. Naime, vama ce u zivot naglo uploviti jako zanimljiva osoba. Htjeli vi to ili ne jako brzo ce vam pokazati svoje namjere i koliko god vi zeljeli da se drzite na cijeni necete moci dugo da odoljevate.. Uvuci ce vam se pod kozu i naprosto cete osjetiti da su vam ruke vezane.

Najzanimljivije u svemu ovome je to da ce vas ”ovaj neko” zaista oboriti s nogu. Onako kako ste mislili da ti vise nije moguce…U vas zivot dolazi velika sreca, spremite se da je prihvatite sa obe ruke. Necete moci ostati imuni na ovakav nacin udvaranja, jer ce to biti tacno ono kako vi to volite i konacno ce da se dese neke jako lijepe stvari po vas znak

Prihvatite igru na onaj nacin na koji pocne, i vidjecete jako brzo, postacete najsrecniji horoskopski znak. Jer cete na ljubavnom planu trijumfovati. Da li postoji nesto vece i bitnije od toga?? Ne. Vasa sreca koja je samo vama namjenjena uskoro dolazi i vas zivot vise nece biti isti. Pa Vage uzivajte…

 

RAK

 

Mjesec koji je pred nama za vas znak donosi dosta promjena, obaveza i planova. Iako niste taj tip da uvijek imate sve pod kontrolom, i da sebi stvorite previse obaveza. Kada rijesavate probleme, volite da to ide polako i sugurno. to vas najvise opisuje. Medjutim, sreca nije ni vas zaboravila ovaj put.

 

Sve ono sto ste planirali ne bi ste mogli izvesti sami. Uskoro ce vas jako obradovati vijest od nekog vama jako dragog ko vam i nije tako blizu..

Neko ce odluciti da bas vas zeli da posjeti i tih par dana cete uspjeti da rijesite mnogo toga sto vas sada muci.

Glavu gore najbitnije je da imate takve osobe oko sebe koje ne gledaju interes vec vasu duzu i ono sto ste zapravo vi. Dozivjecete veliku srecu kroz podrsku bliske osobe dozivjecete preporod koji vam je bas potreban u ovakvim trenutcima. Zvijezde misle i na vas sve vase dobro ce vam se vratiti kroz druge ljude.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2