Mlad Mesec je bio 28.jula i evo kakve je POSLEDICE  ostavio SVAKOM ZNAKU!

Mlad Mesec je bio 28.jula i evo kakve je POSLEDICE ostavio SVAKOM ZNAKU!

29. srpnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Mlad mesec je na vas delovao razarajuce, jer se vasa emotivna veza ustalasala. Vreme je da se  zna sta  mozete da ucinite po tom pitanju. Ako je do vas, vreme je da popravljate stvari ako nije, da ne palite vatru.

 

SKORPIJA

I vama je Mlad Mesec doneo jednu malu promenu na koju niste racunali.Srecom, za vas ce biti  povoljna, pa se necete zaliti. Svaka promena na bolje, pa makar i neplanska. Bolja je nego da stojite u mestu.

 

STRELAC

Mlad mesec  je delovao pozitivno na vasa razmisljanja, i doneo vam je neke velike odluke. Sreca je vasa pa ste ih  doneli na vreme, a pokazalo se da su i vrlo razumne. Vasa sreca je da ste odlucili nesto sto je odavno trebalo da se resi.

 

JARAC

Vreme je za vas i vase nove osecaje i vreme da ih priznate.Od vas se ocekuje da budete   jaki. Ovo je vreme kada ce doci do velikih promena ali i kada cete moci da kazete da se okrenulo kolo vase srece. Uz samo malo truda mozete doci do svog cilja i nema nimalo sumnje da ste vi to i zasluzili.

 

VODOLIJA

Jedna velika istina ce izaci na videlo. To je ono sto moramo da kazemo. Sakrili ste nesto od voljene osobe ali ona ce sada sve saznati. Nece vam biti lako jer niste imali u planu da neke tajne  izadju na videlo. No, zivot je nepredivid.

 

 

RIBE

Ono sto moramo da kazemo kada ste vi  u pitanju jeste da nema nimalo sumnje da postoje cuda. Ali, vi cete morati da cekate da se cudo desi.  Zivot je ono sto vas sada  na neki nacin proverava, odnosno  vasu hrabrost. Sacekajte jos malo,uskoro vam dolaze lepsi dani.

 

Stranice: 1 2