NAGRADA ili KAZNA? Ono sto si prvo vidio na slici otkriva sta te ceka do kraja ljeta?

NAGRADA ili KAZNA? Ono sto si prvo vidio na slici otkriva sta te ceka do kraja ljeta?

29. srpnja 2022. 0 By Maja

AKO SI PRVO VIDIO RUZU:

Ti isi osoba koja je mnogima bila velika podrska kada im je to bilo najvise potrebno. Nikada nisi mislio samo na sebejer ti is bice koje voli da pomaze drugima.

Istina je da ni tebi nije uvijek lako, ali ti znas da se dobro dobrima vraca.

Ti ne cinis nista kako bi ti neko nesto da zauzvrat, ti sve cinis iz ciste ljubavi prema drugim ljudima. Takav si uvijek bio i nemas se namjeru mijenjati.

Sreca za tebe nije samo u novcu, to je tvoja velika vrlina. Sreca je za tebe i kada su drugi ljudi sretni, ne samo ti. Tvoje dobro srce je naucilo pomagati jer i samo zna kako je kada ti svi okrenu ledja.

Zarekao si se da nikada neces biti sebicna osoba i to obecanje si uspio ispuniti.

Tebe do kraja ljeta ocekuje nagrada. Nagrada u obliku novca koji ce doci kao grom iz vedra neba. Za svaki svoj dinar se boris, ali ovaj put ce sreca biti na tvojoj strani i donijeti ti vece kolicine novca.

Jedan iznenadni dobitak ce tvoj zivot okrenuti u boljem pravcu. Neces vise morati da se boris za svaki dinar, ti ces imati dovoljno novca da se vise nikada ne moras brinuti oko njega.

Sreca je na tvojoj strani jer si ti uvijek bio na strani dobrog i postenog. I kada si za sebe imao najmanje ti nisi mnogo razmisljao da li ces pomoci drugima, ti si to jednostavno cinio.

Tvoje dobro srce ce biti nagradjeno, jer ti si osoba koja je zasluzila da bude sretna, kao so si i ti zano da usrecis druge ljude koji su te trebali.

Stranice: 1 2