Ovim znakovima DOLAZE  TESKI  DANI! SUDBINA se igra sa njima i RUSI SVE NADE!

Ovim znakovima DOLAZE TESKI DANI! SUDBINA se igra sa njima i RUSI SVE NADE!

29. srpnja 2022. 0 By Maja

BLIZANCI

Dugo vec pokusavate da sve rijesite u svoju korist, jer prosto vam ne ide onako kako ste zeljeli. Vi ste bice koje  je uporno i koje nece tako lako odustati od svojih ideja. Vama je jako bitno da se ostvarite  na poslovnom polju, i veike ideje imate kako to treba sve da izgleda , da bi bili uspjesni.

Mnogo se trudite i  nikada necete prestati da se borite za ono sto vam j u zivotu bitno.

Osoba ste koja voli cijelim srcem, i koja takodje i u ljubavi daje sve od sebe za srecu voljene osobe. I uvasoj vezi stvari ne idu onako kako ste zamisljali. Vama je u zadnje vrijeme mnogo toga krenulo naopako, ali sudbina ce vam zadati jos jedan udarac koji ce vas kostati mnogo.

Kao prvo na poslovnom polju dolazi do promjena koje ce vas mnogo uznemiriti.

Pred vama su naime desavanja koja ce vam slomiti srce, jer vi svoje planove u narednom periodu necete moci ostvariti. To ce vam jako tesko pasti, ali jos teze cinjeninca da se blizi kraj ljubavnoj vezi izmedju vas i voljene osobe.

Pred vama su desavanja koja ce vam pokvariti sve planove koje ste imali, jer sudbina se u narednim danima zaista samo igra sa vama.

Nece vam biti lako,  jer vi ste veliki trud i velike nade ulozili u svoju srecu. Sve se to mijenja i vi cete morati da se suocite sa velikim problemima.Jako je bitno da budete hrabri i da ne odustajete, jer pred vama su teski dani ali oni ce vas uciniti jacom osobom.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2