Poslednja SUBOTA u mesecu JULU ce biti dan kada  ce LJUBAV da POBEDI svaku prepreku!

Poslednja SUBOTA u mesecu JULU ce biti dan kada ce LJUBAV da POBEDI svaku prepreku!

29. srpnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Odavno merite i vagate sve svoje osecaje, nbas kao i svoje misli. Ono sto vam padne na pamet analizirate  i stalno ste u dilemi. Mozda je vreme da budete odmereni i pazljivi, ali ne bas toliko. Danas je vreme za srecu, ali ako budete tako nepoverljivi, nista od srece.

 

SKORPIJA

Ne dajte da vam propadne ovaj dan i da ga bilo ime pokvare drugi. Neko ce to upravo da pokusa, a vi ne dajte. Mada je bilo svega, ostali ste cvrsti u svojim uverenjima i za vas je vreme da danas pokazete svima da je vasaljubav pobedila sve prepreke.

 

STRELAC

Srce vam je pocelo da kuca ludo i vreme je da se okrenete napred. Zaljubili ste se u jednu vagu, a ona jos merka svoja osecanja. Znate da joj se svidjate, koliko i ona vama i ne dajte joj da gusi vasu ljubav. Pridjite joj danas!

 

JARAC

Vase emocije ce da prste i vase srce kuca u ludom ritmu. Osvojila vas je jedna riba i vi niste ni svesni koliko je volite. Danas ce i ona da spontano otvori svoje srce i da vam pokaze da vas voli i koliko.Bicete srecnik dana!

 

VODOLIJA

Ako jos niste svesni da morate da popustite, tek cete biti. Srce ce vam kucati ludim ritmom i vreme je da priznate osecanja. Volite, i ako zelite biti voljeni, vi pokazite sta osecate. Ne cekajte sutra, vec ovog dana recite  sta vam je na srcu.

 

RIBE

Vec ste planirali ovaj dan i vreme je da ispunite sta ste hteli. Ipak cete morati da se malo povucete nazad. Odstupite od plana, i shbvatite da slede velike promene planova. Ali ce biti lepse nego ikada.

Stranice: 1 2