Voljeni su LAVOVI i SKORPIJE,a evo zasto ce Rakovi i  Vage morati da DONESU VELIKU ODLUKU u NAREDNOJ SEDMICI..

Voljeni su LAVOVI i SKORPIJE,a evo zasto ce Rakovi i Vage morati da DONESU VELIKU ODLUKU u NAREDNOJ SEDMICI..

29. srpnja 2022. 0 By Maja

OVAN

U toku naredne sedmice vas ne ocekuju velike promjene na polju ljubavi, ali vama promjene trenutno nisu ni potrebne. Ocekuju vas predivni trenuci sa voljenom osobom koji ce vam itekako prijati. Sreca je na vasoj strani.

 

BIK

Pred vama su desavanja koja vam samo veliku ljubavnu srecu donose. Vi cete biti sretni jer pred vama je sreca sa voljenom osobom koja ce vam znaciti mnogo. Pred vama su desavanja koja vam samo veliku srecu donose.

 

BLIZANCI

Nesuglasice sa voljenom osobom vas ocekuju jer pred vama su desavanja  u narednoj sedmici koja ce vam jako tesko pasti. Pred vama su nesuglasice koje ce vam donijeti veliku tugu jer sa voljenom osobom dolazi do velikih promjena.

 

RAK

Mnogo toga ste ucinili sto vasoj vezi nije samo dobro donijelo. Vi cete u toku naredne sedmice morati donijeti odluku koja bi mogla spasiti vasu vezu ukoliko vi budete zeljeli da se izborite za svoju srecu. Slobodni rakovi nece uspjeti da osvoje srce osobe do koje im je stalo.

 

LAV

Pred vama je velika ljubavna sreca koja ce vam znaciti mnogo. Desavanja su pred vama koja ce vam samo veliku srecu donijeti jer pred vama je samo sreca sa voljenom osobom. Vi cete u narednoj sedmici samo sretni biti.

 

DJEVICA

Ocekuju vas predivna desavanja jer vi sa voljenom osobom provodite samo dane velike srece. Pred vama su dani srece u narednoj sedmici koji ce vam znaciti mnogo. Vi cete samo sretni biti jer ljubavne zvijezde su vam itekako naklonjene.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2