Voljeni su LAVOVI i SKORPIJE,a evo zasto ce Rakovi i  Vage morati da DONESU VELIKU ODLUKU u NAREDNOJ SEDMICI..

Voljeni su LAVOVI i SKORPIJE,a evo zasto ce Rakovi i Vage morati da DONESU VELIKU ODLUKU u NAREDNOJ SEDMICI..

29. srpnja 2022. 0 By Maja

VAGA

Pred vama su desavanja u narednoj sedmici koja vam nece lako pasti. Nesuglasice koje su pred vama sa voljenom osobom koje ce vas natjerati da donesete vaznu odluku kada je vasa veza u pitanju.

 

SKORPIJA

Ljubavna sreca je pred vama jer osoba do koje vam je mnogo stalo. Pred vama je napokon sreca jer ce ista ta osoba napokon da vam prizna koliko joj znacite. Vi cete samo sretni biti jer pred vama je velika sreca u narednoj sedmici.

 

STRIJELAC

Desavanja koja su pred vama u narednoj sedmici samo vam veliku srecu donose. Pred vama su desavanja koja ce vam znaciti mnogo jer vi cete samo sretni biti. Vrijeme je za veliku srecu u vasem emotivnom zivotu.

 

JARAC

Ljubavna sreca je pred vama jer vi cete sa voljenom osobom samo za veliku srecu znati. Pred vama su desavanja koja ce vam znaciti mnogo jer cete napokon uspjeti da rijesite mnoge probleme koji su vas do sada pratili. Velika ljubavna sreca je na vasoj strani.

 

VODOLIJA

Ljubavna sreca je pred vama jer napokon cete uspjeti da rijesite mnoge probleme koji su vas do sada u vasoj vezi pratili. Pred vama je velika sreca koja ce vam znaciti mnogo jer ce voljena osoba da vam prizna koliko joj znacite.

 

RIBA

Pred vama je samo velika sreca jer vi cete u toku naredne sedmice samo sretni biti. Sa voljenom osobom provodite samo dane srece koji ce vam znaciti mnogo. Vi cete samo sretni biti jer  velika sreca je vama u toku naredne sedmice naklonjena.

Stranice: 1 2