BRIGE I TUGA vladaju u zivotima OVIH ZODIJAKA!Uskoro ce morati da se suoce sa SLOMLJENIM SRCEM!

BRIGE I TUGA vladaju u zivotima OVIH ZODIJAKA!Uskoro ce morati da se suoce sa SLOMLJENIM SRCEM!

30. srpnja 2023. 0 By Maja

Ovi zodijaci uvijek pokusavaju da sve rijese na najbolji nacin, ali sreca ce im okrenuti ledja i lako im sigurno nece biti.

BLIZANCI

Vi ste do sada pokusali mnogo kako bi sacuvali vasu u kojoj vec dugo vremena vlada velika monotonija. Ako nije monotonija, onda prelazite na nesuglasice koje ponekad nemaju nikakvog smisla. Tesko vam je, ali vi pokusavate da se izborite za svoju ljubavnu srecu .

Ne cinite to bez razloga, vec zato sto volite svog partnera. Jos uvijek postoji ljunabi izmedju vas iako to naizgled ne sluti na srecu.

Vi ste uvijek bilo iskreni jedno prema drugom, ali nikada niste bili u problemima kao sada. I vase finansijske situacije su mbogo utjecale na vasu vezu, jer oboje ste pravili velike novcane gubitke. Vama zajednicka sreca nije sudjena, ali u to cete tek da se uvjerite.

Pred vama je naime jedan period u kojem cete morati da se pomirite sa cinjenicom da niste iskreno voljeni.

Mnogo cete patiti, jer koliko god problema bilo u vasoj vezi, vi ste se nadali da ce se sve na neki nacin rijesiti na dobro. Nazalost voljena osoba vamo okrece ledja i vama ce trebati mnogo vremena da se od tog udaraca u srce oporavite.

Istina je da je u vasoj vezi bilo mnogo problema, ali vi ste uvijek imali nade da ce vam krenuti na bolje.

Nazalost sav vas trud je bio uzaludan , jer ste bili u vezi sa pogresnom osobom.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2