Evo koji ce u avgustu mesecu imati srece-sve im krece na bolje!

Evo koji ce u avgustu mesecu imati srece-sve im krece na bolje!

30. srpnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Osecate  da vas neko voli i da cete dati sve od sebe. Vasa ce ljubav da pobedi sve ono sto drugi misle da nece moci.Zato cete svima pokazati osmeh, pa kom milo, kome krivo, bas vas briga za to!

BIK

Jedna vaga se nada da cete joj pokloniti paznju.Vreme je da se okrenu stvari i da vam krene kako treba. Zato se starajte da vam bude onako kako zelite i cinite sebi prolaz za povoljne sanse.

 

BLIZANCI

Vec ste jako radosni zbog jedne situacije, ali nece dugo trajati. Ono sto vam je krenulo, nesto ce da omete i da okrene putanju.Vreme je da zablistate u punom sjaju i da se i dalje borite i izborite za ono sto ste hteli.

 

RAK

Ne nadate se, ali verujte da cete biti prvi avgustovski srecnik meseca. Odavno ste zeleli da se rese vase situacije i da se okrenete napred.  Krenuce vam na bolje i vase emotivno polje ce biti dobro, a vi srecni i zadovoljni.

 

LAV

Odavno zelite neke promene a niste tako jaki. Verujte da cete morati da se okrenete u ptravcu svojih zelja. Vazno je samo da idete po redu i njihovom znacaju.Mada zelite sve odjednom, idiite redom, od manje, ka vecim.

 

DEVICA

Vreme je da se okrenete u  smeru  jedne skorpije.Stalno se ljutite na nju a da niste svesni zasto. Vase vreme tek dolazi i vi morate znati sta hocete od nje. Da li obicnu ogromnu paznju ili zelite ljubav sa njom, a ne znate da se izjasnite?!

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2