Evo STA nam DONOSE prvi DANI avgusta-KRALJICA  GOVORI!

Evo STA nam DONOSE prvi DANI avgusta-KRALJICA GOVORI!

30. srpnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Prvi dani avgusta vam donose umor, i vase  bice ce biti na ivici snage. Kraljica govori da je vreme da se konacno odmorite i da ucinite predah.Ne slusajte druge, neka to bude na vasu korist i po vasem planu.

 

BIK

Prvi dani avgusta ce vas docekati kao osobu koja trpi zivotnu nepravdu.Neko ce vas povrediti koga najvise volite, i ne mozete da se pomirite sa time.Kraljica govori da je bolje da ohladite glavu i pokusate se smiriti.

 

BLIZANCI

Prvi dani avgusta vas zaticu nespremne za nove dane, i u panici. Vase novcano stanje ne moze pokriti vase izdatke koje cete imati tokom meseca. Kraljica govori da se ne zivcirate, jer ne mozete glavom razbiti zid. Bice kako mora.

 

RAK

Prvi dani avgusta donose nova porodicna previranja i neslaganja. Partner vam nece biti podrska u jednom duelu, a morao bi. Uvek ste vi bili most i onaj ko pokusava da smiri vatru. Kraljica govori da se ne nervirate, ali da se drzite po strani.

 

LAV

Prvi dani avgusta ce vam doneti nova i jaca osecanja. Vasa emotivna veza dobija na jacini, ali se u sustini ne desava nista novo. Kraljica govori da morate poraditi na statusu svoje veze.Zato  je vreme da se uzna cemu tezite.

 

DEVICA

Prvi dani avgusta ce vas zateci nespremne da donesete neke odluke. Partner ce vas terati da odlucite nesto za oboje. Nadjite meru i recite samo za sebe, a on neka resava sam. Kraljica govori da vam zeli  da sami snosite posledice odluke.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2