IZABERI SLONA ali budi pazljiv jer jedan donosi vijesti o pravoj ljubavi…

IZABERI SLONA ali budi pazljiv jer jedan donosi vijesti o pravoj ljubavi…

30. srpnja 2023. 0 By Lala

 

Slonic broj jedan:

Ovaj slonic ti donosi uspeh.

U narednom peridu ces prosto briljirati na poslovnom planu,ocekuje te materijalna dobit,ali i pohvale sa svih strana. Ti si jednostavno neko  ko je rodjen za to da bude uspesan na polju karijere i savrseno ti od ruke idu svi moguci poslovi.

 

To je zbog toga sto si ti neko ko se oduvek dosta trudi da ostvari svoje snove,ali i radi na svom obrazovanju….  Ulaze u njega,a takodje i ogroman trud.  Smatras da covek nije potpun ako ne ostvari sve svoje snove i ti se zaista od srca trudis da  budes sto bolji u svemu sto radis. Svaka ti cast. Jer u tome definitvno uspevas.

Ti si neko ko moze mnogo toga i nema sumnje da si jedna jako stabilna licnost.

Licnost koja ume da se izbori  za svoje zelje i planove.

 

Ako te ovih dana ceka neki vazan sastanak ili ispit,ili  bilo sta sto bi moglo biti od presudnog znacaja za tvoju karijeru nemas nimalo razloga da brines. Sve ce se zavrsiti na najbolji moguci nacin kada si ti u pitanju,jer ti slon kojeg si izabrao definitivno donosi pravi uspeh.

Slonic broj dva:

Sreca. To je ono sto te ceka u narednom periodu.. Svi tvoji problemi ce nestati kao rukom odneseni i ti ces prosto zaboraviti i da si ih imao. Iza tebe je naporna godina,ali zadnji mesec ce doci kao pravi spas jer ce svi tvoji problemi biti reseni,kao da se nikada nisu ni desili.

 

Neces moci da verujes koliko ti se lepih stvari desava bas onda kada si mislio da ne moze biti gore. Sta drugo da ti kazemo osim da budes zahvalan sudbini sto je konacno  resila da te pogleda,i naravno,da te obraduje.

 

Neka vam problemi koje ste imali posluze kao nauk i dokaz da ste jedna jaka i cvrsta osoba,koja moze da izdrzi mnogo vise nego sto je mislila da moze,ali i kao dokaz toga da  se uvek kolo srece okrene i da nakon tuge uvek dodju lepsi dani.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2