LEPTIR SRECE donosi ti predivne VIJESTI!  Izaberi jednog i saznaj STA te OCEKUJE u NAREDNIM DANIMA!

LEPTIR SRECE donosi ti predivne VIJESTI! Izaberi jednog i saznaj STA te OCEKUJE u NAREDNIM DANIMA!

30. srpnja 2022. 0 By Maja

LEPTIR BROJ 1

Mnogo toga se je desavalo u zadnje vrijeme, ali ti si osoba koja  se je sebi zarekla da ce postici ono sto je naumila. Trenutno ti i ne ide sve po planu, ali ti imas svoje ideje kojih se nikada neces odreci.

Od svojih ciljeva nikada ne odustajes, jer ti znas sta u svom zivotu zelis da postignes.

Poslovna sreca je tebi od velikog znacaja, jer ti se boris za svaki dinar posteno  i hrabro. U zivotu nisi naucio da ti bilo sta pada sa neba, jer sreca tebi nije uvijek bila vjerna pratilja. Zivot je tebe naucio da se za sve moras sam boriti, i tako i cinis. Tvoja najveca zelja je da ti na poslovnom polju krene malo na bolje.

Novac ti je potreban i ti si do sada ulozio veliki trud u svoju poslovnu karijeru.

Novac tebi stize u narednim danima, jer sreca ce napokon da pokuca na tvoja vrata.  Tvoj leptir kojeg si izabrao sluti velikim novcima, jer moguc je i jedan dodatni novcani dobitak koji nije povezan sa tvojim poslom. Sreca ti stize i ti ces imati priliku da rijesis sve novcane probleme koji su te u zadnje vrijeme pratili.

 

LEPTIR BROJ 2

Poslovna sreca je tebi takodje jako bitna, ali ni blizu koliko tvoja ljubavna sreca. Jedna osoba koja ti vec duze vzaljurijeme ne izlazi iz misli, je tako blizu , a tao daleko.

Do sada nisi imao hrabrosti da to ikome priznas, ali zaljubljena si osoba koja bi sve ucinila kako bi se malo vise priblizila osobi svojih snova.

Ono sto te najvise muci jeste to sto ne znas na cemu si sa tom osobom. U tebi je ljubav, ali da li osoba koja je ukrala tvoje srce isto tako misli o tebi? U danima koji su pred tobom to ces da saznas i niko sretniji od tebe nece biti.

Upravo ta osoba u koju si ludo zaljubljen ce da ti prizna svoja iskrena osjecanja.

Pred tobom je pocetak jedne nove ljubavne price, jer u periodu koji je pred tobom , ti ces samo za iskrenu ljubav znati. Sreca u ljubavi je na tvojoj strani.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2