Poslednji dan jula bice nekome PRVA  povoljna SANSA da ne okleva ni trenutak!

Poslednji dan jula bice nekome PRVA povoljna SANSA da ne okleva ni trenutak!

30. srpnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Svaki novi dan je i nova sansa da bude bolje. Ovaj poslednji julski dan bice prva povoljna sansa da nekome pridjete. Nemojte oklevati ni tren, nego se ohrabrite i iznesite svoja osecanja.Bicete srecnik dana!

 

BIK

Reagujete previse burno i vreme je da budete neko ko ce znati da se kontrolise. Samokontrola koju nemate,  dovela vas je u mnoge lose situaciju. I danas cete sebe morati kontrolisati kako ne biste dosli u losiju situaciju, nego sto  jeste.

 

BLIZANCI

Vi ste malo cudni, sada ste osecajni, a sada grubi, pa nikako da nadjete sredinu. Vas partner ce morati da se miri da ste takvi, ali danas vam nece pravdati ponasanje. Sta ce se desiti i zasto cete biti grubi, tek cete videti.

 

RAK

Osecate svu tezinu nekih odluka koje nisu vase. Niste imali izbora i morali ste da prihvatite sta je, tu je,i da se mirite sa onim sto vam se namece. Vreme je da se srede sve vase dileme i da  znate sta vam je ciniti.

 

LAV

Neko ce vam danas nametati svoje drustvo i drustvo svojih prijatelja.Vi to necete zeleti, niti cete hteti neka nova prijateljstva dokonih. Niste vazni, ali  dovoljni su vam vasi bliznji. Pazite da se ne pokajete, jedno lice ce vas izbaciti iz normale.

 

DEVICA

Zelite da pratite jednu osobu koja ce vam biti zanimljiva.Plenice svu vasu paznju i svo vase interesovanje. Imate sansu da saznate mnogo od osobe koja je poznaje.Bolje da saznate sami, kako ne biste ispali kukavica u njenim ocima.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2