Poslednji dan jula bice nekome PRVA  povoljna SANSA da ne okleva ni trenutak!

Poslednji dan jula bice nekome PRVA povoljna SANSA da ne okleva ni trenutak!

30. srpnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Mozda je vreme da prestanete da merite  svoja osecanja i uporedjujete ih sa partnerovim. Zasto ste sumnjicavi, i sta vas sprecava da budete  srecni?Sve dok budete uporedjivali  bilo sta i poredili sa bilo kime, necete biti srecni, ni zadovoljni.

 

SKORPIJA

Znate da vas ceka susret i zelite biti iznenadjenje i za sebe, a kamoli za partnera.Pazite da on vas ne iznenadi, pa jos necim neprijatnim sta nikada ne biste ni pomislili.  U svakom slucaju ovoga dana, budite oprezni i merite i reci i korake.

 

STRELAC

Jako ste oprezni da ne ucinite nesto sto ce vam otezati, i sto vam nece ici u prilog. Zato ste odmereni, odsutni i oprezni, a to vec baca senku na vase ponasanje u partnerovim ocima.  Zelite  da dobro procenite vasu situaciju, a  izazvacete partnerovu sumnju u vasu vernost.

 

JARAC

Vise ne cekate ni trena, niti vise oklevate prici jednoj ribi. Od vas se ceka da budete  hrabri i da sledite svoje srce. Ovo ce biti dan kao pocetak buducih lepih trenutaka koje cete provoditi zajedno.

 

VODOLIJA

Mislite da ste samo vi sami i nevoljeni, a verujte da ste nekome u srcu. Jedan vas rak nosi u grudima i njegovo srce kuca samo zbog vas. Tek cete otkriti i da ste voljeni, i od koga, ali niste svesni situacije.Bice takva da cete biti presrecni.

 

RIBE

Vreme je da pridjete jednom jarcu ili da mu date signal da on pridje vama.Vase srce kuca ljubavlju koju gajite za njega, i vise je necete kriti. Danas je dan da iznedrite sva svoja osecanja, i ono u srcu sto vas vuce njemu.

Stranice: 1 2