Izaberi SRCE  i saznaces KADA ces upoznati svoju SRODNU DUSU…

Izaberi SRCE i saznaces KADA ces upoznati svoju SRODNU DUSU…

31. srpnja 2022. 0 By Maja

Srce je simbol ljubavi, ali nemamo svi srecu da pronadjemo veliku ljubav i da budemo samo sretni. Srce koje izaberes tebi otkriva kada ces ti upoznati svoju  srodnu dusu koja cete iskreno voljeti.

SRCE BROJ 1

Ti si osoba koja je do sada kroz mnoge uspone i padove prosla, ali nikada nisi zelio da se prestanes nadati svojoj iskrenoj sreci. Ti si neko ko se je uvijek zauzimao za svoju srecu i neko ko je uvijek vjerovao u veliku ljubav.

Tebi  je ljubavna sreca bila sudjena, ali samo na kratko jer osoba koju si mnogo volio je tvoje srce slomila i taj bol je trajao dugo.

Dugo ti je trebalo da se pomiris sa sudbinom , ali kao sto smo vec naveli uvijek si se zauzimao za svoju srecu.

Nada u tebi nikada nije umrla da ces jednog dana i ti upoznati svoju srodnu dusu. Sudbina sa tobom ima predivne planove, jer ti ces jos do kraja ovog ljeta da upoznas svoju veliku ljubav.

To ce biti ljubav na prvi pogled, jer ti upoznajes osobu svojih snova koja ce tebi samo srecu u zivotu donijeti.

Pred tobom su desavanja koja cete mnogo usreciti jer ti si osoba koja ce upoznati svoju ljubav koja ce trajati vjecno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SRCE BROJ 2

Uvijek si imao veliku dusu, svoje srce si poklanjao lako, i upravo to je tebe mnogo boli kostalo. Nisi neko ko zna  da glumi osjecanja, ti si osoba koja voli cijelim srcem ili nikako.

Osoba si koja zna sta zeli, i koja zna kako da se suoci sa zivotom, ali ljubavna sreca ti je znala okrenuti ledja sto te je mnogo povrijedilo.

Ipak ti u ljubav vjerujes i nemas namjeru od te vjere da odustanes. Nadas se ljubavnoj sreci, jer i sam smatras da si zasluzio veliku ljubav. Tebi ce velika ljubav doci, mada ne tako brzo.

Pred tobom  ce biti susret sa tvojom srodnom dusom tek na kraju ove godine.

Ipak kada dodje do toga poznanstva niko sretniji od tebe nece biti. Sudbina sa tobom ima predivne planove, i mada ces morati jos malo sacekati, ti ces sa tom osobom samo za ljubav i srecu znati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2