Novi mjesec nekim znacima donosi samo SRECU, dok ce neki morati samo sa TUGOM  da se SUOCE!

Novi mjesec nekim znacima donosi samo SRECU, dok ce neki morati samo sa TUGOM da se SUOCE!

30. srpnja 2023. 0 By Maja

OVAN

Pred vama je ljubavna sreca jer vi cete sa voljenom osobom mnogo toga postici. Desavanja koja su pred vama samo vam dobro donose jer vi cete imati veliku srecu kada su emocije u pitanju. Velika ljubavna sreca je vama naklonjena.

 

BIK

Na polju ljubavi mnogo toga ce da vam krene onako kako ste vi to zeljeli. Vama ce velika ljubavna sreca biti naklonjena jer cete sa voljenom osobom napokon uspjeti rijesiti mnoge probleme koji su vas do sada pratili. Vi cete samo sretni biti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Desavanja koja su pred vama donose vam nesuglasice sa voljenom osobom, ali nesto sa cim cete se vi znati nositi. Pred vama su promjene koje ce vam se itekako dopasti. Ocekuju vas desavanja koja ce se poigrati sa vasim emocijama.

 

RAK

Ljubavna sreca je pred vama jer sa voljenom osobom ce napokon sve da vam krene na bolje. Vi cete sa svim desavanjima koja su pred vama biti samo zadovoljni. Bicete sretni jer ce sve da krene onako kako ste uvijek zeljeli.

 

LAV

Lavovi koji su u vezi nece imati mnogo srece u ljubavi jer vas ocekuje jedno veliko razocarenje od strane voljene osobe. Slobodni lavovi ce saznati da ih neko potajno mnogo voli.

 

DJEVICA

Sreca u ljubavi je vama naklonjena jer sa voljenom osobom provodite period velike srece. Sve ce da vam krene onako kako ste zeljeli i kako ste se nadali da ce biti. Vama je velika ljubavna sreca naklonjena. Bicete sretni i zadovoljni.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2