Ovim znacima AVGUST donosi samo NAJBOLJE:NOVAC, SRECU i VELIKU LJUBAV!

Ovim znacima AVGUST donosi samo NAJBOLJE:NOVAC, SRECU i VELIKU LJUBAV!

31. srpnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Vi ste  od onih koji se stalno neckaju i ne znate sta biste. Ovaj mesec ce vam pruziti razlicite mogucnosti  i vi  morate da se malo usmerite. Vreme je da budete odlucni i da znate  sta hocete i sta zelite.

 

SKORPIJA

Dolazi vam mesec srece kada cete izlaziti i provoditi se. Konacno vas ceka  nesto jako lepo, a da niste ni sami ocekivali. Vase emotivno polje ce jos lepse da procveta i vasoj sreci nece biti kraja.

 

STRELAC

Dok vam je u blizini jedan bik, vi i ne razmisljate zasto. Mozda je vreme da se upitate koji je razlog sto vas prati. Bice da mu se svidjate i da vas zato prati kao senka. Nije na odmet nicija ljubav, ne libite se, nego  je prihvatite.

 

JARAC

Pratice vas samo sreca, jer vase ce radno polje da cveta. Tako cete imati novac, koji ce biti pokretac da ucinite nesto za sebe. Mnogi ce vam se udvarati, a vi cete srce dati samo jednoj osobi. Sledi velika ljubav, a sa njom i sreca, pa cete imati bas sve!

 

VODOLIJA

Od vas se ceka  da pokazete svoje stavove, i da budete razumni. Nekome ste simpatija i verujte da ce biti obostrana.Problem ce biti vasi uslovi, koje stalno postavljate i zelite da bude sve po vasem. Morate biti spremni na ustupke, ako volite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Vreme je da dublje pogledate jedne oci koje vas prate. Ono sto ce vam reci i sto cete u njma porocitati, bice ogromna ljubav.Na vama je samo da se zaputite kuda vas vodi osecaj i ludo srce koje tuce.Odgovorite ljubavlju na osecanja ljubavi koja vam se pruza.

Stranice: 1 2