Saznajte kome ce SEDMICA POCETI na NAJLEPSI NACIN i kome je PONEDELJAK dan za ljubav!

Saznajte kome ce SEDMICA POCETI na NAJLEPSI NACIN i kome je PONEDELJAK dan za ljubav!

31. srpnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Znate sta tacno osecate i kome vas taj osecaj vuce. Znate  i prema kome je taj osecaj, pa se radujete sansi da vam ljubnav bude uzvracena.Trebace vam srce  da vas nosi i osecaj da vas vodi i dalje.

 

BIK

Od vas se ocekuje  da pokazete sta osecate prema jednoj vagi. Vreme je da se srede vase emocije i da se vase srce proba da izbori. Vas izbor je izbor vaseg srca, i to cete svima i pokazati i dokazati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Od vaseg plana zavise sve nove mogucnosti koje ce se ukazati.Morate slediuti plan i biti deo desavanja u vasoj okolini. Nemojte da izbegavate drustvo i da se  u srustvu ponasate kao da ne poznajete jednu osobu.

 

RAK

Vreme je da vam nova sedmica pocne na najlepsi moguci nacin. Od vas se ocekuje da pokazete da ste puni pozitivne energije i da vas ona prati i dalje.Ne date nikome da utice nq vas i da vam kvari raspolozenje.

 

LAV

Od vas neko zeli da mu pokazete sta cete  i sta planirate dalje.  Zato morate biti cvrsti u svojim odlukama i pokazati sta hocete. Jedna devica ocekuje da joj uputite bar mali znak paznje, pa se smilujte zaljubljenom srcu.

 

DEVICA

Dok saljete poglčede obozavanja jednom lavu, on vas prosto ignorise. Danas ce se smilovati na vase poglede i pokazace vam deo paznje. Ovaj ponedeljak obecava mnogi i vama ce poceti na najlepsi nacin. Lav vam nece odoleti, pa ste srecnik dana.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2