Saznajte kome ce SEDMICA POCETI na NAJLEPSI NACIN i kome je PONEDELJAK dan za ljubav!

Saznajte kome ce SEDMICA POCETI na NAJLEPSI NACIN i kome je PONEDELJAK dan za ljubav!

31. srpnja 2022. 0 By Lala

 VAGA

Vec planirate da se selite u necije srce i tamo nadjete trajno mesto.Uspecete ako jedan jarac pokaze da zna sta osecate, i pokaze ista osecanja. Tezicete da mu danas budete deo misli, i da to ostanete i dalje.

 

SKORPIJA

Vreme je da se srede nova osecanja i da stvari postavite na svoje mesto. Moracete pokazati kako osecate i ne ustrucavati se pred jednom ribom.Za njom vam idu misli, a srce kuca, i tako zelite da bude i dalje, ali obostrano.

 

STRELAC

Imate cilj da zavedete jednu osobu i ona vas jedino i zanima.  Toliko ste se zalepili za nju da vam ne da mira, i samo milite o njoj.Vasi bliznji misle da pocinjete da gubite kompas, a vi znate da vas kompas vodi jedinoj ljubavi.Po cenu svega drugoga!

 

JARAC

Po cenu svega vi cete se morati radovati samo jednoj osobi, mada vas mnogi zele. Za vas je to lep osecaj, ali vi zelite samo jednu jedinu osobu. Ucinicete sve da vas  usreci, onoliko koliko cete da usrecite i vi nju.

 

VODOLIJA

Danas pravite prvi korak koji vas vodi ka onoj od koje vam stize zov ljubavi.Mozda ste mogli naci i lepse i draze, ali vama je to po meri. Jedna jedina osoba, danas ce postati vasa jedina i jedinstvena ljubav.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Bicete izbaceni sa zivotnog koloseka  i vreme je da budete istrajni. Ljubav jedne skorpije prema vama, bice tako intezivna da ce vas pomeriti iz mesta.Cudno da ranije niste obracali paznju, i da je niste primetili. Vazno je da je ona primetila vas i odabrala vas zauvek  sebi.

Stranice: 1 2