Saznajte sta su vam ZVIJEZDE PRIREDILE tokom LJETNEG MJESECA!

Saznajte sta su vam ZVIJEZDE PRIREDILE tokom LJETNEG MJESECA!

30. srpnja 2023. 0 By Maja

OVAN

Egipatski horoskop za mjesec avgust otkriva da je vama velika sreca sudjena. Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti predivne promjene na poslovnom polju koje su vam trenutno i potrebne. Vi cete biti zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama.

 

BIK

Pred vama je velika sreca koja ce vam mnogo toga tokom mjeseca avgusta da krene na bolje. Pred vama su poslovna desavanja koja ce vam donijeti vece novcane dobitke, ali i na polju ljubavi sve ce vam krenuti onako kako ste zeljeli.

 

BLIZANCI

Desavanja koja su pred vama donose vam promjene na polju emocija koje vam nece lako pasti. Dolazi do promjena sto znaci da u vasoj vezi dolazi do raskida sa voljenom osobom.

 

RAK

Pred vama je velika sreca jer posebno na poslovnom polju vi cete imati mnogo srece. Ocekuju vas promjene koje ce vam donijeti veliku srecu. Sve ce da vam krene na bolje po egipatskom horoskopu. Sreca vam je naklonjena.

 

LAV

Desavanja koja su pred vama donose vam veliku srecu jer mnogo toga ce da vam krene na bolje. Sreca ce vam biti naklonjena na svim poljima vaseg zivota. Sve ce da vam krene na bolje u toku mjeseca avgusta.

 

DJEVICA

Pred vama su promjene kada su vase finansije u pitanju. Ocekuju vas desavanja koja vam samo dobro donose jer pred vama je sreca kakvoj se mozda  ni sami niste mogli nadati. Sve ce da vam krene na bolje jer pred vama je samo velika sreca.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2