ISTINA  STA VAS CEKA-samo retki ce se moci pohvaliti!

ISTINA STA VAS CEKA-samo retki ce se moci pohvaliti!

1. kolovoza 2023. 0 By Lala

OVAN

Po ciganskim kartama, tokom meseca avgusta, falice vam samopouzdanje. Vasa osecanja prema jednom biku, bice i snazna i lepa.Da mu pridjete necete smeti, a on ce se stalno ponasati nezainteresovano.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Prema ciganskim kartama, tokom meseca avgusta, bicete u besparici. Gusuce vas lose noivcano stanje i neki dugovi od pre. Zaneti brigama necete ni primetiti da vas gleda jedan ovan sa velikom ljubavlju i divljenjem.

 

BLIZANCI

Prema ciganskim karatrama, tokom meseca avgusta, bicete pod stresom. Osim sto cete imati nekih zdravstvenih problema, vas ce gusiti veliki izdaci. Mada niste bas u dobroj novcanoj situaciji, vas ce hvatati i panika, mada ce vas partner podrzavati.

 

RAK

Prema ciganskim kartama, tokom meseca avgusta, imacete put na duzu relaciju.Bice to nesto rekreativno, ili u svrhu vaseg odmora. Vreme je da predahnete, da se odmorite, ali vas brine to ste se niste rastajali od svojih bliznjih.

 

LAV

Prema ciganskim kartama , tokom meseca avgusta, ceka vas nova ljubav. Vreme je da zaplovite lepim stazama i da idete put srece.Na tom putu ce vam jedna osoba ciniti put do zvezda, jer cete oboje biti ludi od ljubavi.

 

DEVICA

Prema ciganskim kartama , tokom meseca avgusta, vreme je da se spustite na zemlju. Mesecima ste pod nekim svojim putanjama i okrenuti nekim drugim stvarima. Nemojte se ponasati kao da ste sve zaboravili, sve koji vas vole!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2